Acțiune preţ Adeziv GRATUIT Informaţii rapide
Fototapet - Vintage garden

Fototapet - Vintage garden

Rating value is 5 of 5
În stoc la furnizor
de la 258 RON

Tapetele de perete retro au stil

Avantajul stilului retro este versatilitatea lui. Retro se întoarce din trecut în prezent ca o modă excepțională de bun gust. În timp ce stilul modern poate fi plictisitor, retro este nemurilor și adaugă caracter interiorului

Tapete retro de hârtie, vlies sau vinil?

Tapetele de hârtie erau foarte populare înainte. Au farmecul lor și ca preț sunt foarte accesibile. O alegere des întâlnită sunt și tapetele vlies sau vinil pentru particularitățile lor.

Tapetele de perete vlies

Tapetele vlies sunt compatibile pentru toate materialele de suport, chiar și pentru pereții cu fisuri sau pe scândură din lemn de esență moale. Tapetul vlies are permeabilitate ridicată la aer și apă și nu este inflamabilă. Avantajul acestui material este lipirea uscată, astfel orice imperfecțiune poate fi remediată în timpul lipirii.

Tapetele de perete din vinil

Tapetele din vinil sunt o alegere excelentă pentru pereții strâmbi sau cu fisuri, totodată poate fi folosit și în încăperi cu umiditate ridicată sau în baie. Este izolant termic și rezistent la zgârieturi. Un mare avantaj este și faptul că tapetul este lavabil.

Cercuri, ornamente și alte modele retro tapete

Oferta de tapete retro este foarte largă, dintre cele mai îndrăgite modele fac parte dungile și dungulițele ornamentele de castel , abstracte a geometrice și multe altele. Tepete retro puteți alege cu modele elegante sau originale până la copleșitoare sau dominante.

Universalitatea folosirii tapetelor retro

Tapetele sunt potrivite pentru fiecare încăpere, camera de zi, dormitor, living dar și în baie sau bucătărie. Mulțumită faptului că sunt 100% nedăunătoare și inodore, le puteți folosi fără frică și în camerele copiilor.

Schimbarea interiorului cu ajutorul tapetelor retro.

Foarte îndrăgite în afară de tapetele retro sunt și tapetele 3D sau tapetele care imită diferite materiale. Vă puteți face copiii fericiți amenajăndu-le carema cu ajutorul tapetelor pentru camera copilului. Puteți schimba carema copilului sau biroul într-o cameră pentru adolescent.

Transport gratuit

Transport gratuit

Transport gratuit pentru peste 400 RON. Vom livra mărfurile prin intermediul următorilor transportatori: Coletaria, FAN Courier, Cargus sau DPD

Banii inapoi garantat

Banii inapoi garantat

Aveți dreptul de a anula și returna comanda în termen de 30 de zile și fără nicio justificare.

O gamă largă de produse

O gamă largă de produse

Există mai mult de 10.000 de produse din oferta noastră. Suntem producători de decorațiuni interioare și parteneri mândri ai brandurilor de renume mondial.