Tapet - Arthouse Lazzaro

În depozit la furnizor - termen de livrare 10 zile lucrătoare.
238 RON

Fototapet - Blue Lagoon

În depozit la furnizor - termen de livrare 3 zile lucrătoare.
de la 278 RON

Fototapet - Pine forest

În depozit la furnizor - termen de livrare 3 zile lucrătoare.
de la 298 RON

Fototapet - In tropics

În depozit la furnizor - termen de livrare 3 zile lucrătoare.
de la 278 RON

Fototapet - Pergola

În depozit la furnizor - termen de livrare 3 zile lucrătoare.
de la 198 RON

Tapete pentru perete cu natură

Natura nu încetează să ne încânte. Atâta timp cât ne-o aducem acasă sub forma unui tapet de perete, vom obține o oază de liniște, care ne va îmbucura zilnic. Datorită tapetelor pentru perete cu motive din natură puteți aduce în interiorul locuinței dvs. marea, copacii și pădurile, cerul însorit, râurile și cascadele, atingerea naturii africane, răsărituri și apusuri de soare, pustiul, lacurile și cele mai diverse văi. Din categoria Flori veți găsi cele mai diverse tipuri de flori.

Tapete pentru perete cu motive din natură pentru fiecare cameră

Tapetele de perete cu cele mai diverse teme din natură sunt potrivite pentru fiecare colț din apartamentul sau casa dvs. Reușesc să lumineze camerele mici, să le facă plăcute pe cele mari și vor da un aspect original fiecăreia în cel mai scurt timp – fără a fi nevoie de costuri mari de reconstrucție. Mai mult decât atât tapetele nu este obligatoriu să le aplicați doar pe perete, le puteți aplica pe un mobilierul vechi, ferestre și alte materiale, cărora în acest fel le veți insufla o nouă viață.

Tapete pentru perete cu motive din natură: materiale

Materialele din care este fabricat tapetul de perete cu motive din natură este de mai multe tipuri, cel mai îndrăgit dintre toate este vliesul și vinilul. Vliesul este foarte durabil și rezistent, fabricarea lui se face în Germania. Este solid iar culorile cu care este imprimat au protecție UV, deci nu se decolorează. Vliesul este potrivit și pentru pereți cu imperfecțiuni sau crăpături.

Vinilul este foarte rezistent la deformări și întinderi. Baza lui este din fibre textile nețesute și la fel ca vliesul este compatibil pentru o imprimare de calitate cu imagine clară și adâncime a culorii ideală.