Tapetele care imită lemnul, sunt o variantă atractivă pentru a avea un interior decorat în lemn, fără a fi nevoiți să faceți o investiție costisitoare în renovări sau reconstrucție. Tapetul care imită lemnul este potrivit pentru amenajările moderne, istorice sau clasice. Lemnul dă caracter interioareloTapetele care imită lemnul, sunt o variantă atractivă pentru a avea un interior decorat în lemn, fără a fi nevoiți să faceți o investiție costisitoare în renovări sau reconstrucție. Tapetul care imită lemnul este potrivit pentru amenajările moderne, istorice sau clasice. Lemnul dă caracter interioarelor și senzație de căldură. Motivul lemnului este compatibil pentru orice încăpere inclusiv în baie, camera copilului sau bucătărie. aie, camera copilului sau bucătărie. Mai multe informații

Tapet imitație lemn

Motivul lemnului natural este foarte îndrăgit și face parte din noile evergreenuri. Puteți alege dintr-o mare varietate de modele, diferite tipuri și culori de lemn, dar și stiluri și modele.

Materialele din care sunt tapetele imitație lemn

Spre deosebire de lemnul real, aplicarea tapetului care imită lemnul este mult mai ușoară, mai rapidă și accesibilă ca și preț. Puteți alege din mai multe tipuri de material. Foarte apreciate sunt cele vlies, material care este rezistent, durabil, și mai mult lavabil. Tapetele vlies din oferta noastră sunt produse în Germania.

Un alt material din care poate fi produs este vinilul, care este rezistent împotriva deformării și întinderii și permite trecerea aburilor. În ofertă veți mai găsi și tapetele de hârtie care au un preț foarte atractiv. Pentru oricare dintre materiale veți opta, imprimatrea este de înaltă calitate cu o claritate ideală a imaginii și adâncime a culorii.

Transport gratuit

Transport gratuit

Transport gratuit pentru peste 400 RON. Vom livra mărfurile prin intermediul următorilor transportatori: Coletaria, FAN Courier, Cargus sau DPD

Banii inapoi garantat

Banii inapoi garantat

Aveți dreptul de a anula și returna comanda în termen de 30 de zile și fără nicio justificare.

O gamă largă de produse

O gamă largă de produse

Există mai mult de 10.000 de produse din oferta noastră. Suntem producători de decorațiuni interioare și parteneri mândri ai brandurilor de renume mondial.