-7% Adeziv GRATUIT Informaţii rapide
Fototapet - Golden Dome

Fototapet - Golden Dome

În depozit la furnizor - termen de livrare 3 zile lucrătoare.
de la 264 RON 298 RON
Acțiune preţ -53% Reducere Adeziv GRATUIT Informaţii rapide
Fototapet - Golden Leaves

Fototapet - Golden Leaves

Rating value is 5 of 5
În stoc
de la 236 RON 298 RON

Tapete de lux pentru perete

Găsiți tapete de lux pentru perete cu nenumărate motive. Foarte îndrăgite sunt cele cu cercuri și cerculețe, ornamente pentru palate, tapete cu desene abstracte și ornamete de stil, inclusiv cele retro. O gamă largă de tapete de lux vă oferă posibilitatea adaptării interiorului conform imaginației dvs.

Tapetele de lux se potrivesc în dormitor, camera de zi dar, și în bucătărie

Tapetele de lux pot transforma cu ușurință interiorul unui apartament sau al unei case într-o locuință de lux. Schimbați un perete obișnuit al oricărei încăperi într-o reședință de lux, fără a investi într-o reconstrucție costisitoate!

Tapete de lux din hârtie, vlies sau vinil

Puteți alege din trei tipuri de material. Cele mai îndrăgite sunt tapetele pentru perete vlies din fibre nonțesute, care conferă rezistență, o viață lungă, pot fi spălate și își păstrează culorile. Peretele respiră prin ele și se lipesc sau se îndepărtează ușor. Sunt compatibile inclusiv pentru pereții cu fisuri fine. Tapetele de vinil pot fi folosite în baie, sunt rezistente la apă. Mai mult acoperă imperfecțiunile unui perete cu fisuri sau strâmb, se întrețin foarte ușor și sunt compatibile și în camerele copiiilor.

Transport gratuit

Transport gratuit

Transport gratuit pentru peste 400 RON. Vom livra mărfurile prin intermediul următorilor transportatori: Coletaria, FAN Courier, Cargus sau DPD

Banii inapoi garantat

Banii inapoi garantat

Aveți dreptul de a anula și returna comanda în termen de 30 de zile și fără nicio justificare.

O gamă largă de produse

O gamă largă de produse

Există mai mult de 10.000 de produse din oferta noastră. Suntem producători de decorațiuni interioare și parteneri mândri ai brandurilor de renume mondial.