Modelul cărămizilor pe tapete este o alegere atractivă pentru fiecare spațiu interior. Rigiditatea cărămizilor expuse a devenit un simbol al încăperilor originale care încearcă să se diferențieze și să aducă ceva nou. În ofertă avem atât cărămizi roșii tipice, precum și alte nuanțe, forme și alte design-uri ale cărămizilor. Dacă preferați un aspect minimalistic și cu mai puține cărămizi , atunci este pregătită pentru dumneavoastră și versiunea elegantă a tapetului care imită cărămizile. Tapetul pentru perete sub formă de cărămizi va adăuga camerei un plus de caracter și se combină ușor cu alte elemente de interior. Mai multe informații

Acțiune preţ Adeziv GRATUIT Informaţii rapide
Fototapet - Entrance

Fototapet - Entrance

În stoc la furnizor
de la 258 RON

Tapete care imită cărămizile

Datorită tapetului foto cu un design de calitate excelentă și rezoluție 600 DPI, imaginea rezultată este vie și oferă senzația de spațiu mai mare, cucerește întreaga cameră cu atmosfera sa plăcută. Tenologia utilizată este sigură și nu dăunează sănătății, ceea ce veți prețuii la aplicarea tapetului în dormitor sau în camera copiilor. În plus, nu trebuie să vă limitați doar la aplicarea pe perete, tapetul foto poate fi aplicat pe mobilier, geamuri sau uși.

Unde să aplicați tapetele imitație de cărămidă?

Tapetele cu motivul cărămizilor arată excelent înainte de toate, în camerele de zi și dormitoare, sunt o completare perfectă în holuri și coridoare, dressing-uri sau bucătării. Variația posibilităților este infinită, așadar o alegere din multe variante atractive.

Tapete din vlies și vinil cu model de cărămidă

Vliesul este un material foarte rezistent și durabil, tapetele realizate din el sunt produse în Germania. Avantajul vliesului este rigiditatea, respirabilitatea și protecția UV, ceea ce asigură rezistența culorilor și la o expunere îndelungată la razele solare. Tapetele din vinil sunt din textile nețesute, ceea ce oferă o rezistență mai ridicată împotriva deformării și întinderii. În plus, vinilul permite apariția apei, astfel pereții camerei pot să respire și sub tapet. Datorită metodei simple de aplicare, în care lipiciul se aplică pe perete și nu pe tapet, scade riscul de deteriorare a tapetului și sunt permise modificări mici la aplicarea tapetului. Acest tapet poate ascunde imperfecțiunile peretelui și de aceea este potrivit și pentru monumentele istorice.

Transport gratuit

Transport gratuit

Transport gratuit pentru peste 400 RON. Vom livra mărfurile prin intermediul următorilor transportatori: Coletaria, FAN Courier, Cargus sau DPD

Banii inapoi garantat

Banii inapoi garantat

Aveți dreptul de a anula și returna comanda în termen de 30 de zile și fără nicio justificare.

O gamă largă de produse

O gamă largă de produse

Există mai mult de 10.000 de produse din oferta noastră. Suntem producători de decorațiuni interioare și parteneri mândri ai brandurilor de renume mondial.