Masha și ursul în sfârșit pe tapetele foto. Exclusiv doar la noi!

Tapetele Masha și ursul, vor schimba simplu și rapid camera într-o lume magică a fanteziei datorită design-ului grafic 3D perfect. Masha și ursul sunt personaje animate din serialul cu același nume, pe care l-au îndrăgit copiii din toată lumea. Acum și copii voștrii o pot avea pe neastâmpărata Masha și pe ursul Mashei în camera lor și pe perete. Motivele unice de pe tapete cu eroii serialului Masha și ursul, vor lumina încăperea, datorită zâmbetelor largi și ochilor strălucitori.

Tapetele din vlies cu Masha și ursul sunt respirabile, ceea ce împiedică formarea mucegaiului, de aceea acest tapet este potrivit și pentru cei alergici. În plus, cu tapetul veți obține proprietăți de izolare termică îmbunătățite. Tapetul nu își pierde din frumusețe și nu se deteriorează în timp. Lipirea individuală a tapetului foto este foarte simplă și se va descurca oricine.

Adeziv GRATUIT Informaţii rapide
Fototapet Masha și ursul

Fototapet Masha și ursul

În depozit la furnizor - termen de livrare 5 zile lucrătoare.
de la 218 RON
Transport gratuit

Transport gratuit

Transport gratuit pentru peste 400 RON. Vom livra mărfurile prin intermediul următorilor transportatori: Coletaria, FAN Courier, Cargus sau DPD

Banii inapoi garantat

Banii inapoi garantat

Aveți dreptul de a anula și returna comanda în termen de 30 de zile și fără nicio justificare.

O gamă largă de produse

O gamă largă de produse

Există mai mult de 10.000 de produse din oferta noastră. Suntem producători de decorațiuni interioare și parteneri mândri ai brandurilor de renume mondial.