Tapetele argintii cu diverse modele geometrice, forme și alte modele de abstractizare sunt tapete vlies din fibră celulozică. Acest material garantează rezistența, durabilitatea și lavabilitatea tapetelor. Tapetele vlies sunt potrivite pentru toate suprafețele, chiar și pentru pereții cu fisuri. Acestea formează un strat izolant și permit pereților să respire. Pot fi aplicate în orice cameră, chiar și în bucătărie. Protecția UV asigură, de asemenea, stabilitatea culorii chiar și atunci când este expus direct la soare. Tapetele argintii cu o calitate de imprimare digitală, cu o rezoluție de 600 dpi, măresc optic fiecare interior. Ușor de aplicat pe perete.

Tapetele argintii sunt compuse din fâșii de 50 cm lățime, care se aplică pe peretele, pe care s-a întins în prealabil adezivul. Atâta tot. Îndepărtarea este și mai ușoară. Tapetele  argintii cu modele de abstractizare sau forme diferite nu se aplică numai pereți, dar le puteți folosi și pe mobilier, ferestre și alte materiale mai vechi, care vor le da un aspect nou. Puteți alege tapete de la cei mai importanți producători europeni care pun accent pe tehnologiile moderne, modele originale și manopera perfectă.

Transport gratuit

Transport gratuit

Transport gratuit pentru peste 400 RON. Vom livra mărfurile prin intermediul următorilor transportatori: Coletaria, FAN Courier, Cargus sau DPD

Banii inapoi garantat

Banii inapoi garantat

Aveți dreptul de a anula și returna comanda în termen de 30 de zile și fără nicio justificare.

O gamă largă de produse

O gamă largă de produse

Există mai mult de 10.000 de produse din oferta noastră. Suntem producători de decorațiuni interioare și parteneri mândri ai brandurilor de renume mondial.