Tapete pentru perete de la producători europeni de top, care pun bază pe tehnologia modernă, prelucrare calitativă și modele originale. Puteți alege tapet pentru perete de la firme renumite ca ArtHouse, OhPopsi, Komar, Mingthegap sau Feather pe care le veți găsi exclusiv doar la noi.

Cu tapetul puteți da o nouă viață oricărei încăperi din apartament sau casă, inclusiv la baie. Datorită noilor trehnologii folosite la fabricație, puteți lipi tapetele pe suprafețe diferite. Nu doar pe perete ci și pe mobila de bucătărie, ferestre, uși, faianță sau gresie. Mai multe informații.

Tapet cu motive îndrăgite

tapet 3D      natură      imitații ale materialelor      flori     de lux     abstract     pentru copii     retro     arhitectură     fototapet

Fototapet - Old Pine

În depozit la furnizor - termen de livrare 3 zile lucrătoare.
de la 278 RON

Tapet au caracteristici deosebite

Tapetele vlies (tapet non woven) au caracteristici asemănătoare celor de vinil. În afară de rezistență își mențin permanent culoarea, permit peretelui să respire și au o viață lungă. Spre depsebire de cele de hârtie, la tapetele vlies, adezivul este aplicat doar pe perete. Astfel economisiți nu numai timpul ci și materialele.

Tepet rezistente la apă

Exceptând tapetele de hârtie și cele vlies foarte îndrăgite sunt tapetele de vinil, care îți dau impresia unei tencuieli mai groasiere. Sunt perfecte pentru a tapeta un zid mai vechi, unde este necesar să acoperiți neregularități minore. Dacă vă decideți să îndepărtați un tapet de vinil, chiar dacă este foarte rezistent, se îndepărtează ușor.

Tapet de perete care îți vor tăia respirația

Atâta timp cât vă doriți pe perete un tapet original, atunci selectați tapete pentru perete 3D. Reușesc să mărească optic spațiul și să deschidă o ușă spre o altă lume. Avem tapet 3D cu motive exotice, elemente moderne și multe alte stiluri.

Tapet de perete pentru copii

În oferta noastră puteți găsi tapete pentru copii cu personaje din desene animate populare și povesti de culcare, pentru princese în culori roz diafane, iar băieții vor aprecia personajele din poveștile îndrăgite.

Tapet pentru perete care imită materiale

O opțiune fregvetă la tapete sunt imitațiile de cărămidă sau imitațiile de piatră, prin urmare materiale naturale. Alte modele îndrăgite sunt și stilurile retro sau tapetele de lux. Producătorii vin în întâmpinarea dvs. cu designuri moderne cum ar fi stilul graffiti, sau cu tapetele cu imagini din marile orașe ale lumii Cum ar fi New York, Londra sau Paris vor fi apreciate de toți cei care călătoresc mult.

Tapete după culoare

negre     rosii     albe     verzi    gri    violet    aurii     albastre     maro     roz     argintii     galben

Tapete după tipul încăperii

carera de zi     dormitor     bucătărie     baie