Tânjiți după un tablou pe perete, dar în același timp după ceva ce este într-adevăr personal? Desenați-l dumneavoastră! Pictarea după numere este ușoară. Nu trebuie să fiți pictori talentați, nici să știți cum se desenează un tablou. Este suficient să luați pensula în mână și să desenați după numerele valabile pe tablou, care o să vă ghideze pas cu pas. O componentă a tabloului, în afară de pânza pentru ramă, două pensule și toate culorile, este și un ghid și model despre cum ar trebuii să arate tabloul. Deveniți pentru o clipă, un pictor profesional! Pictați după numere.

Sfatul nostru! Informaţii rapide
Pictura pe numere - Turtle

Pictura pe numere - Turtle

În depozit la furnizor - termen de livrare 10 zile lucrătoare.
198 RON

Pictură pe numere

Desenul ”pictură pe numere” îl veți desena singuri, noi avem grijă de designul de calitate. Contururile individuale sunt ușor de observat, astfel vă vor ghida cu ușurință. Culorile acrilice au o acoperire excelentă, astfel după finalizare, nimeni nu va ști că ați desenat tabloul în funcție de numere.

Tabloul este pe o pânză de calitate înaltă realizată din țesături întinse pe așa numita ramă blind, așadar fără o încadrare vizibilă. De îndată ce desenați tabloul, îl puteți pune oriunde pe perete. Este vorba despre un sfat de cadou inteligent pentru cei dragi și pentru partenerii dumneavoastră de afaceri.

Picturi pe numere pentru adulți

Tabloul pe care îl veți picta singuri cu ajutorul numerelor, îl veți putea alege dintr-o varietate de teme fumoase. Pictră pe numere pentru adulți, sunt de regulă ceva mai complicate, dar dificultatea depinde mereu însă de motivul specific. Țări, orașe mari, motive naturale sau modernism, veți putea alege ușor ceea ce vă place cel mai mult.

Picturi pe numere pentru copii

Și copii vor să se joace! Dacă doriți un tablou pentru copii dumneavoastră, dar în același timp tânjiți după un motiv specific, tabloul desenare în funcție de numere, este varianta ideală. În acest fel, copii își vor exersa numerele și culorile, își vor întări concentrarea și atenția, se va îmbunătăți abilitățile motorii și precizia - cu siguranță va fi distractiv! Puteți putea alege din motive colorate foarte simple până la cele mai complexe. Pentru copii mai mari și îndemânatici, puteți alege din oferta tablourilor potrivite pentru adulți.

Transport gratuit

Transport gratuit

Transport gratuit pentru peste 400 RON. Vom livra mărfurile prin intermediul următorilor transportatori: Coletaria, FAN Courier, Cargus sau DPD

Banii inapoi garantat

Banii inapoi garantat

Aveți dreptul de a anula și returna comanda în termen de 30 de zile și fără nicio justificare.

O gamă largă de produse

O gamă largă de produse

Există mai mult de 10.000 de produse din oferta noastră. Suntem producători de decorațiuni interioare și parteneri mândri ai brandurilor de renume mondial.