GDPR stamp

Această politică de confidențialitate stabilește modul în care GLIX DECO s.r.o, înregistrată în Registrul Comercial al Tribunalului Regional Brno, Secțiunea C, Dosar 102182 (" GLIX ") utilizează și protejează orice informație care este transmisă prin intermediul site-ului GLIX www.glix.com, www.glix.sk, www.glix.ro și www.glixshop.com (denumit în continuare" website "). GLIX se angajează să asigure securitatea datelor dvs. personale. Dacă vă cerem să ne furnizați anumite informații pe care le puteți cunoaște când utilizați acest site, vă asigurăm că aceste informații vor fi utilizate numai în conformitate cu această Politică de confidențialitate ("Politica de confidențialitate"). GLIX poate modifica din când în când aceste politici prin actualizarea acestei pagini. Ocazional, trebuie să revizuiți această politică de confidențialitate pentru a vă asigura că modificările dvs. se potrivesc. Această politică de confidențialitate este valabilă de la 21 mai 2018.

Administratorul de date este GLIX.

Prin furnizarea datelor dvs. personale ("DP"), ne dați consimțământul dvs. pentru prelucrarea și administrarea DP, al cărui scop și condiții sunt prezentate mai jos. Toată autoritatea locală pe care ne-o trimiteți va fi colectată, stocată și utilizată în conformitate cu legile aplicabile, în special Legea nr. 101/2000 Coll., Protecția Datelor cu Caracter Personal (denumit în continuare "Legea") și Regulamentul Consiliului Parlamentul European 2016/679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a persoanelor astfel de date și de abrogare a Directivei 95/46 / CE (Regulamentul general privind protecția datelor cu caracter personal, Regulamentul privind protecția generală a datelor în limba engleză, numai ""), Legea nr. 480/2004 Coll. Privind unele servicii ale societății informaționale, precum și prevederile relevante din Codul civil.

Informațiile personale sunt informații care vă pot identifica ca persoană vie, fie pe cont propriu, fie în același timp cu alte informații pe care le avem sau le putem avea la dispoziție.

  

La ce privim

Putem colecta și procesa următoarele informații despre dvs.:

a) Informațiile furnizate prin accesarea și completarea formularului pe site.

b) Dacă ne contactați, putem ține o evidență a acestei corespondențe.

c) Informații detaliate despre vizitele dvs. pe site și resursele în care v-ați alăturat.

Dacă nu sunteți de acord cu folosirea de către dvs. a DP în conformitate cu aceste politici de confidențialitate, nu vă trimiteți DP prin intermediul site-ului.

  

DATELE TALE PERSONALE


Informațiile solicitate pot include:

a) Nume / Prenume

b) Locul de reședință, orașul, codul poștal / adresa poștală

c) adresa de e-mail

d) numărul de telefon mobil, numărul de telefon de lucru

e) metoda de plată, conexiune bancară

h) Informațiile furnizate în orice câmp "text liber" de pe site (de exemplu, spații goale în care puteți introduce comentarii în mod liber)

 

Această listă nu este exhaustivă și poate fi actualizată.

  

Unde ne păstrăm datele personale


DP-ul dvs., pe care l-am obținut prin intermediul site-ului, este direcționat către unul sau mai multe sisteme informatice. Aici sunt stocate și utilizate în scopul (de ex.) Procesarea solicitării dvs. pentru informații cu privire la întrebarea dumneavoastră și de a primi un răspuns adecvat la produsele noastre, în scopul de a încheia un contract (primirea și procesarea produselor dvs. de comandă).

DP-urile dvs. pot fi stocate pe serverele noastre securizate din sistemele IT din Cehia, Anglia și Germania. Dacă acordați OO-urilor dvs. cu acest transfer, depunere sau prelucrare, sunteți de acord. Pentru a asigura prelucrarea sigură a datelor dvs. în conformitate cu această politică de confidențialitate, folosim toate măsurile necesare pentru a face acest lucru.

Sunteți de acord că DP-urile furnizate de dvs. vor fi gestionate sistematic într-un mod automat, folosind instrumente automate și orice alte instrumente de sistem informatic.

 

INFORMAȚII ESTE OBȚINUT PENTRU TINE


a) Asigurarea modului cel mai eficient de prezentare a conținutului site-ului nostru

b) Asigurarea executării contractului

c) Menținerea evidenței interne

d) furnizarea de informații, produs sau serviciu în funcție de cerința sau să furnizați astfel de informații și servicii, care presupun că ați putea fi interesat, inclusiv materiale de marketing circulație folosind adresa de e-mail pe care ne-a oferit.

e) trimiterea directă prin mijloace electronice (e-mail) a produselor și serviciilor

g) Notificarea modificărilor aduse serviciilor noastre

h) Trimiteți salutări de ziua de naștere și vouchere cadou

           

 

DIRECT MARKETING


Pentru fiecare set de informații personale de pe site, vom clarifica reciproc dacă datele dvs. pot fi utilizate în scopuri de marketing direct. În același timp, vă rugăm să de acord cu colectarea, sau vă permit să vă dezabona de la ea.

Vă vom contacta prin mijloace electronice (e-mail) sau prin telefon cu privire la informațiile pe care le-ați solicitat și informații despre un subiect similar, care a fost pus în cererea dumneavoastră, sau a fost obiectul achiziției anterioare cu noi. Dacă nu doriți ca datele noastre să fie utilizate în acest fel, nu puteți să bifați căsuța din formularul pe care îl colectăm informațiile dvs. personale.

Ori de câte ori vi se solicită să completați formularul de pe site, dacă nu sunteți de acord, nu bifați caseta. În marketingul direct, vă vom arăta un mod simplu de a trimite prin e-mail (sau prin e-mail) în mod electronic, pentru a respinge marketingul direct.

 

DATA DE GESTIONARE A DATELOR


Acordul dvs. cu privire la gestionarea datelor pe care ni le furnizați este valabil timp de 10 ani de la data la care ați trimis datele dvs. prin intermediul site-ului.

 

SIGURANȚĂ


Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor dvs. Pentru a preveni accesul neautorizat sau divulgarea neautorizate, ne-am pus proceduri fizice, electronice și manageriale adecvate pentru a proteja și securiza informațiile pe care le colectăm de pe site-ul web. Sunteți de acord că informațiile pe care le furnizați vor fi gestionate în mod sistematic, utilizând mijloace automate sau manuale. Toate informațiile pe care ni le furnizați sunt stocate pe serverele noastre sigure și / sau pe operatorii site-urilor securizate.

 

PROVIZEREA DATELOR DUMNEAVOASTRĂ


Informațiile dvs. personale pe care le oferă altor companii care au fost implicate pentru a ne ajuta cu activitatile noastre, de exemplu. Companiile care furnizează transportul și livrarea produselor achiziționate, furnizorii de IT hosting și companii de întreținere, pentru noi, acestea sunt procesoare care acționează OU cu care am intrat într-o corespunzătoare contract de prelucrare. autoritatea locală poate transmite, de asemenea, părți, pentru care le primim aprobarea pentru astfel de transfer a datelor. Acestea sunt în principal transportatori contractuali și Bimago - Artgeist sp. .. Z o o, ID:. 100848543, sediul social la ul Lotnicza 24, 54-155 Wrocław, Polonia palatină Ltd., cu sediul Dopravná 5 955 01 Topoľčany, ID: 36543179 și STYLER Grzegorz Litewka, Szymon Romaniewski, Sp. J., Dziekanowice, Ul. Karol Wojtyla 7, 32-086 Węgrzce, PNI: 944-17-95-269, REGON: 351546804, KRS: 0000088311th Compania transferă unii clienți OU (adresa de e-mail, numărul și data comenzii și lista produselor comandate) din Heureka Shopping Ltd., ID: 023 87 727, pe baza Karolinska 650/1, Karlín, 186 00 Praga 8, pentru a evalua gradul de satisfacție cu achiziția dvs. cu noi.

Putem dezvălui, de asemenea, datele dvs. personale către terțe părți în cazul în care avem obligația de a furniza sau de a partaja informațiile dumneavoastră personale pentru a-și îndeplini obligațiile statutare.

 

DREPTURILE SUBIECTELOR DE DATE


Mai jos vă vom informa cu privire la drepturile pe care de legile aparțin în legătură cu procesarea autorității locale, și anume:

(a) Dreptul de acces la DP

(b) dreptul de a rectifica DP

c) dreptul la ștergere (de ex., „dreptul de a fi uitat„) (în vigoare de la 25. 5. 2018)

d) Dreptul de a limita prelucrarea datelor dvs. personale (cu efect de la 25 mai 2018)

e) dreptul de a se opune la prelucrarea la oricare dintre autoritățile locale, din motive legate de situația specifică a clientului (cu efect de la 25. 5. 2018)

f) Dreptul la transparență al Oficiului (cu efect de la 25 mai 2018)

g) Dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment

h) dreptul de a depune o plângere împotriva prelucrării datelor lor cu caracter personal de către Oficiul pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal, Pplk. Sochora 27, cod poștal 170 00, Praga 7, www.uoou.cz.

Dacă suspectați sau de a descoperi că noi sau noastre părți terțe autorizate să efectueze procesarea autorității locale, ceea ce este contrar protecției vieții private și personale sau prin încălcarea legilor și reglementărilor relevante, în special în cazul în care dvs. OU inexacte cu privire la scopul prelucrării , puteți cere să adăugăm, să reparăm, să blocăm sau să lichidăm OO. Consimțământul poate face apel la info@glix.ro sau scrisori de la GLIX DECO Ltd.,Hudcova 102/11, Medlánky, 621 00 Brno. Referindu-ne consimțământul dumneavoastră nu afectează legalitatea prelucrării pe baza consimțământului acordat înainte de retragere.

 

LEGĂTURI LA ALT SITE WEB


Site-urile noastre pot conține legături către alte site-uri interesante. Cu toate acestea, dacă utilizați un astfel de link și părăsiți site-ul nostru, trebuie să știți că nu avem control asupra acestor site-uri. Prin urmare, nu putem fi responsabili pentru protecția și confidențialitatea informațiilor pe care le furnizați atunci când vizitați astfel de site-uri, iar aceste site-uri nu fac obiectul prezentei Politici de confidențialitate. Ar trebui să fii prudent și să găsești o declarație de confidențialitate valabilă pentru site-ul respectiv.

 

VĂ UTILIZAȚI FIȘIILE COOKIILOR ȘI SĂ FIE CONSIDERATE FILELE?


Avem capacitatea de a colecta informații despre modulele cookie pe dispozitivul utilizatorului final și alte tehnologii similare, cum ar fi magazinul local de date pentru browser sau ajutor.

Un cookie este un fișier text mic pe care un browser îl salvează pe dispozitivul final al utilizatorului. Cookie-urile conțin adesea un identificator anonim, unic care ne permite să determinăm și să numărăm browserele care vizitează site-ul nostru. Cookie-urile ne permit să colecteze informații despre serviciile cum și atunci când acestea sunt utilizate: de exemplu, de la pagina pe care utilizatorul se află serviciile noastre au primit, iar când site-ul utilizatorilor pe site-ul Web de navigare nostru, browser-ul folosește, care este rezoluția ecranului, care funcționează sistem, cum ar fi adresa IP a utilizatorului și numărul de serie. Modulele cookie furnizează de asemenea utilizatorului opțiunea de a nu introduce numele de utilizator, parola și personalizarea de fiecare dată.

Cookie-urile nu se mișcă singure în rețea, numai terminalul utilizatorului este alocat unei pagini web pe care utilizatorul o încarcă. Cookie-urile pot fi citite și utilizate ulterior numai de serverul care le-a trimis. Cookie-urile și tehnologiile similare nu dăunează terminalului sau fișierelor utilizatorului, nici nu pot fi folosite pentru a rula programe sau a răspândi viruși.

Utilizatorii nu pot fi utilizați numai cookie-uri sau alte tehnologii identificate, iar site-ul nostru nu poate fi cunoscută ex. Adresa de e-mail a utilizatorului, dacă nu l-am comunica el însuși. În ceea ce privește politicile de confidențialitate și confidențialitate pentru fiecare serviciu, informațiile primite de la modulele cookie și alte tehnologii similare pot fi legate de orice alte informații obținute de la utilizator prin alte mijloace.

De ce sunt utilizate cookie-urile?

Cookie-urile și tehnologiile similare sunt utilizate pentru a analiza și a dezvolta în continuare serviciile noastre pentru a oferi utilizatorilor noștri servicii mai bune. De asemenea, folosim cookie-uri și tehnologii similare pentru a urmări numărul de vizitatori și pentru a monitoriza statistic eficiența publicității. De exemplu, Pentru e-mailurile de marketing și pliante, putem afla ce rapoarte au fost deschise și, de exemplu, urmăriți trecerea de la un magazin online. Pentru a îmbunătăți gradul de utilizare a site-urilor noastre Web, realizăm studii pe termen scurt în care putem stoca date privind mișcarea mouse-ului utilizatorilor și vizite la anumite pagini.

 

Aveți nevoie de sfaturi?

If you want to ask us something or give us something, please contact us on our customer line +40 316 30 6837 or send us a question to info@glix.ro. We'll be glad to advise you and answer your questions no later than the next business day.