Autocolante de perete

Autocolante de perete sunt realizate din folie de vinil Oracal producător german. Acesta este un film din PVC plastifiat pentru decorarea peretilor, ceea ce este foarte bine suport adaptabil. Multumesc foarte subțire și puternic lipici acest film foarte bine păstrat, dar poate fi, de asemenea, foarte ușor de îndepărtat. Pentru lipirea simplu la perete ne sunt furnizate cu autocolante de perete și de transfer de folii pentru comenzi de peste 90 RON vă piggybacked spatulă de plastic pentru mai ușor GRATUIT lipire. Suprafața trebuie să fie curățate înainte de aplicarea de praf, grăsime și alte impurități, care poate reduce rezistența de aderență.

 

imagini de fundal

Tapet vinil - tapet cu o suprafață texturată mată care seamănă cu ipsos grosier este mare pentru acoperirea pereților vechi. Partea din spate a materialului nețesut asigură o rezistență ridicată a materialului. Cel mai mare beneficiu al partea din spate a materialului nețesut este abilitatea de a elimina sfârșitul vieții de-a lungul tapet o dată, un material nețesut, spre deosebire de hârtie nu se lipește de perete și păstrează tapet împreună la dezinstalării. Vlies fotografie de tapet este aplicat cu adeziv, care este parte a pachetului. Aceste imagini de fundal sunt potrivite uscate clei, folosind doar tapetovacího adeziv, care a aplicat mai întâi pe perete.

Autoadezivă vinil tapet - special printable vinil tapet Oracal. Acesta este un film din PVC plastifiat, care este bine suport adaptabil. Acest tapet este potrivit atât pentru pereți netezi și aspră. Acest material datorită subtirime și adeziv puternic aderă foarte bine la suprafață zboară și lăsat să stea frumos structura de perete. aplicație foarte ușor, fără a utiliza lapidla ca cu tapety.Povrch voaluri înainte de aplicare trebuie să fie curățate de praf, grăsime și alte resturi care pot reduce rezistența de aderență. Aceste filme sunt imprimate cu imprimare UV. Pentru comenzi de peste 500, - CZK am piggybacked spatulă de plastic pentru lipirea chiar mai ușor GRATUIT

 

Picturi pe panza

Noi producem picturi pe panza de imprimare panza tehnologie UV digitala. Apoi, prinse pe pânză, astfel. Cadru orb. Stofe de bumbac 100% este tipărit și pe părțile laterale și pe partea din spate a imaginii, creând un efect de relief. Cadrul este realizat din lemn de pin de înaltă calitate și are o grosime de 2 cm.

 

Semne de staniu

semne de metal sunt realizate din tablă de o grosime de aluminiu de 0,8 mm, în mod tipic și o imprimare sublimare digitală imprimată. Semnele pot fi plate sau concave (convexe). Tehnologia de imprimare permite motive de randare fotorealiste. semne de metal sunt concepute pentru plasarea în interior.