GDPR stamp

Această Politică de confidențialitate stabilește modul în care GLIX DECO RO srl, CUI: 39588128, cu sediul social la Str. Dr. Martin Luther nr. 26, Nădlac, cod poștal 315500, România, înregistrată la OFICIUL NAŢIONAL AL REGISTRULUI COMERŢULUI Adresa: Bucureşti, Bd. Unirii nr. 74, Bl. J3B, sector 3, număr de ordine în Registrul Comerţului: J2/1091/2018  (mai departe doar " GLIX ") folosește și protejează toate informațiile transmise prin utilizarea site-ului www.glix.ro (denumit în continuare "site"). GLIX se angajează să asigure securitatea datelor personale ale clienților. Dacă vă cerem să ne furnizați anumite date după care ați putea fi identificați în timpul utilizării acestui site, vă asigurăm că aceste informații vor fi utilizate numai în conformitate cu această Politică de confidențialitate ("Mai departe doar Politica de confidențialitate"). Compania GLIX poate modifica din când în când această Politică de confidențialitate odată cu actualizarea acestui site. Recomandăm ca să revizuiți ocazional această Politică de confidențialitate pentru a vă asigura că sunteți de acord cu modificările intervenite. Această Politică de confidențialitate este valabilă începând cu data de 21. 5. 2018.

Administratorul de date este compania GLIX.

Prin furnizarea datelor personale ("mai departe doar DP"), ne dați consimțământul pentru prelucrarea și administrarea DP, al cărei scop și condiții sunt prezentate mai jos. Orice DP pe care le primim de la client sunt colectate, stocate și utilizate în conformitate cu reglementările legale aplicabile, în special cu Legea nr. 190/2018 privind măsurile de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor în engleză General Data Protection Regulation; mai departe doar „GDPR“) precum și Legea 365/2002 privind furnizarea serviciilor societății informaționale și conform Codului civil.

Datele personale sunt informații care vă pot identifica ca persoană vie, fie independent, fie împreună cu alte informații pe care le avem sau le putem avea la dispoziție.

  

DATELE PE CARE LE COLECTĂM

Putem colecta și procesa următoarele date despre clienți:

a) Informațiile furnizate prin accesarea și completarea formularului de pe site.

b) Dacă clientul ne contactează, putem ține o evidență a acestei corespondențe.

c) Informații detaliate despre vizitele clientului pe site-ul Web și sursele la care se conectează.

Dacă nu sunteți de acord cu utilizarea DP în conformitate cu această Politică de confidențialitate, vă rugăm să nu trimiteți DP prin intermediul site-ului.

  

DATELE PERSONALE ALE CLIENȚILOR

Datele personale solicitate pot include:

a) Numele / Prenumele

b) Adresa de domiciliu, orașul, codul poștal / adresa poștală

c) Adresa de e-mail

d) Numărul de telefon mobil, eventual numărul de telefon de la serviciu

e) Metoda de plată, dacă este cazul și contul bancar

h) Datele pe care clientul le furnizează în orice câmp "text liber" de pe site-ul Web (adică spațiile goale unde puteți introduce comentarii în mod liber)

 

Această listă nu este finală și poate fi actualizată.

  

UNDE STOCĂM DATELE PERSONALE ALE CLIENȚILOR

DP pe care le-am obținut prin intermediul site-ului, sunt direcționate către unul sau mai multe sisteme informatice. Aici sunt stocate și folosite pentru a se procesa (de exemplu) la cererea dvs. de informații, astfel încât să primiți răspunsul corect și informații detaliate despre produsele noastre pentru a încheia un contract (acceptarea și procesarea comenzii pentru unul sau mai multe produse).

DP pot fi stocate pe serverele noastre securizate din sistemele IT din Cehia, Anglia și Germania. Oferind aceste DP vă exprimați acordul cu acest transfer, stocare și procesare. Pentru a asigura prelucrarea securizată a datelor personale în conformitate cu această Politică de confidențialitate, folosim toate măsurile necesare.

Sunteți de acord că DP furnizate de dvs. vor fi procesate sistematic într-un mod automat, utilizând instrumente automate și orice alte instrumente de sistem informatic.

 

SCOPUL STOCĂRII DATELOR PERSONALE

a) Asigurarea celui mai eficient mod de prezentare a conținutului site-ului nostru

b) Asigurarea executării contractului

c) Gestionarea evidenței interne

d) Furnizarea de informații, produse sau servicii conform solicitării clientului sau furnizarea unor astfel de informații și servicii despre care credem că ar putea fi interesante pentru client, inclusiv circulația materialelor de marketing utilizând adresa de e-mail pe care ne-ați furnizat-o.

e) Marketing direct prin mijloace electronice (e-mail) despre produse și servicii

g) Notificarea modificărilor aduse serviciilor noastre

h) Trimiterea de felicitări și a voucherelor cadou cu ocazia zilelor de naștere

           

 

MARKETING DIRECT

Pentru fiecare fișier cu date personale de pe site, vom clarifica reciproc dacă aceste date pot fi utilizate în scopuri de marketing direct sau nu. În același timp, vom solicita clientului să accepte abonamentul la newsletter sau îi oferim posibilitatea de a se dezabona.

Clientul va fi contactat pe cale electronică (prin e-mail) sau telefonic cu privire la informațiile pe care le-a solicitat și la informații cu un subiect similar care a fost menționat în solicitarea acestuia sau care a făcut obiectul achiziției sale anterioare. Dacă nu doriți ca datele personale oferite de dvs. să fie utilizate în acest fel, nu bifați caseta corespunzătoare din formularul pe care îl folosim pentru colectarea DP.

De fiecare dată, când vi se solicită să completați formularul de pe site, dacă nu sunteți de acord, nu bifați caseta corespunzătoare. În marketingul direct, vă vom arăta pe cale electronică (prin e-mail sau telefon) un mod simplu cum puteți respinge marketingul direct.

 

DATA GESTIONĂRII DATELOR

Acordul cu privire la gestionarea datelor pe care ni le furnizați este valabil timp de 10 ani de la data la care ați trimis datele prin intermediul site-ului.

 

SECURITATE

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor personale ale clienților noștri. Pentru a preveni accesul neautorizat sau dezvăluirea neautorizată, am pus în practică proceduri fizice, electronice și manageriale adecvate pentru protejarea și asigurarea informațiilor pe care le colectăm pe Site. Sunteți de acord că, informațiile pe care le furnizați vor fi gestionate în mod sistematic, utilizând mijloace automate sau manuale. Toate datele pe care ni le furnizați sunt stocate pe serverele noastre securizate și / sau pe site-urilor securizate ale operatorilor Site-ului nostru.

 

FURNIZAREA DATELOR

Putem furniza datele personale ale clienților noștri altor companii cu care avem contract privind activitățile noastre, companiile care asigură transportul și livrarea produselor achiziționate, furnizorii de găzduire și întreținere IT, companiile care desfășoară activitatea unui operator de DP cu care avem un contract de procesare corespunzător. De asemenea, putem transfera DP ale clienților unor părți terțe pentru care vom primi acordul clientului de transferare. Aceștia sunt în special companii de curierat și compania Bimago - Artgeist sp. z oo, Nr. reg. com: 100 848 543, cu sediul social la adresa str. Lotnicza 24, 54-155 Wrocław, Polonia, compania Falc sro, cu sediul social la Dopravná 5, 955 01 Topoľčany, nr. reg. com.: 36 543 179 și compania STYLER Grzegorz Litewka, Szymon Romaniewski, Sp .J., Dziekanowice , str.Karola Wojtyły 7, 32-086 Węgrzce, NIP: 944-17-95-269, Nr. reg. com: 351546804.

De asemenea, putem transfera DP unor terțe părți dacă suntem obligați să furnizăm sau să împărtășim aceste date personale pentru a ne conforma obligațiilor legale.

DREPTURILE SUBIECTELOR DE DATE

Mai jos vă informăm despre drepturile care sunt în conformitate cu reglementările legale relevante în legătură cu procesarea DP, și anume:

(a) Dreptul de acces la DP

(b) Dreptul de rectificare a DP

c) Dreptul de ștergere ("dreptul de a fi uitat "), intrat în vigoare din data de 25.5. 2018;

d) Dreptul de a limita prelucrarea datelor cu caracter personal (intrat în vigoare din data de 25.5. 2018);

e) Dreptul de a aduce obiecții în orice moment cu privire la modul de prelucrare a DP din motive personale ale clientului (intrat în vigoare din data de 25.5. 2018);

f) Dreptul la portabilitatea DP (intrat în vigoare din data de 25.5. 2018);

g) Dreptul de retragere a consimțământului în orice moment

h) Dreptul de a depune o plângere împotriva procesării datelor personale la Centrul Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal

Dacă considerați că noi sau terțe părți autorizate de noi efectuăm procesarea DP într-un mod care este în conflict cu protecția vieții private și a confidențialității datelor sau cu încălcarea legilor aplicabile, mai ales dacă DP sunt inexacte în ceea ce privește scopul prelucrării, puteți solicita să adăugăm, să modificăm, să blocăm sau să ștergem DP. Acordul cu prelucrarea DP poate fi retras la adresa info@glix.ro sau în scris către GLIX DECO s.r.o, str.Hudcova 102/11, Medlánky, cod poștal 621 00 oraș Brno. republica Cehă. Revocarea consimțământului nu aduce atingere legalității prelucrării pe baza consimțământului acordat înainte de revocare.

 

LEGĂTURI LA ALTE SITE-URI WEB

Site-ul nostru poate conține linkuri către alte site-uri interesante. Dacă utilizați un astfel de link și părăsiți site-ul nostru, trebuie să știți că nu avem control asupra acestor site-uri. Prin urmare, nu putem fi trași la răspundere pentru protecția și confidențialitatea datelor pe care le furnizați atunci când vizitați astfel de site-uri, iar aceste site-uri nu fac obiectul prezentei Politici de confidențialitate. Ar trebui să fiți prudenți și să găsiți o declarație de confidențialitate valabilă pentru site-ul respectiv.

 

FIȘIERELE COOKIES UTILIZATE PE SITE?

Avem posibilitatea de a colecta informații despre modulele cookies pe dispozitivul utilizatorului final și prin alte tehnologii similare, precum blocurile de date locale ale browserului.

Un cookie este un fișier text mic pe care un browser îl salvează pe dispozitivul final al utilizatorului. Fișierele cookies conțin adesea un identificator anonim, unic care ne permite să determinăm și să numărăm browserele care vizitează site-ul nostru. Fișierele cookie ne permit, de asemenea, să colectăm informații despre cum și când se utilizează serviciile: de exemplu, de la care site a accesat utilizatorul serviciile noastre, când și ce anume vizualizează utilizatorul pe site-ul nostru, ce browser utilizează, precum și care este adresa IP a utilizatorului și numărul de serie. Cookie-urile furnizează de asemenea utilizatorului opțiunea de a nu introduce numele de utilizator, parola și personalizarea de fiecare dată.

Modulele cookie nu se mișcă singure în rețea, acestea sunt atribuite terminalului utilizatorului de către site-ul web pe care îl vizitează utilizatorul. Cookie-urile pot fi citite și utilizate ulterior numai de serverul care le-a trimis. Cookie-urile și tehnologiile similare nu dăunează terminalului sau fișierelor acestuia, nici nu pot fi folosite pentru a rula programe sau a răspândi viruși.

Utilizatorii nu pot fi identificați doar prin cookie-uri sau alte tehnologii, iar site-urile noastre nu pot cunoaște, de exemplu, adresa de e-mail a utilizatorului dacă nu ne-a transmis-o clientul. În ceea ce privește Politica de confidențialitate pentru fiecare serviciu, informațiile primite de la cookie-uri și alte tehnologii similare pot fi legate de orice alte informații obținute de la utilizator într-un mod diferit.

De ce este nevoie de cookie-uri?

Cookie-urile și tehnologiile similare sunt utilizate pentru a analiza și dezvolta în continuare serviciile noastre pentru a oferi utilizatorilor noștri servicii mai bune. De asemenea, folosim cookie-uri și tehnologii similare pentru a urmări numărul de vizitatori și în monitorizarea statistică pentru a măsura eficiența reclamelor. De exemplu, prin e-mailurile de marketing, putem afla ce mesaje au fost deschise și pe baza lor, ieșirea din magazinul online. Pentru a îmbunătăți gradul de utilizare a site-ului nostru, realizăm studii pe termen scurt în care putem stoca date privind mișcările mouse-ului utilizatorului și vizita anumitor site-uri.

 

Aveți nevoie de ajutor?

Dacă doriți să ne întrebați ceva sau să ne transmiteți orice informație, atunci vă rugăm să ne contactați prin telefon la +40 316 306 837 sau să ne scrieți la info@glix.ro. Vom fi bucuroși să vă ajutăm și să răspundem la întrebările dvs. până cel târziu a doua zi lucrătoare.

 

Mai multe despre viața privată AICI: