3 puncte În sistemul de fidelitate

Tapetul premium Zig Zagde la învingătorii competiției Elle2016 din categoria Wall Art. Imagini spectaculoase au fost selectate pentru a crea una dintre cele mai uimitoare colecții de tapet marca MINDTHEGAP. Simbolurile antice, brevete și desene antice, formule matematice faimoase, sau fotografii celebre sunt ingredientele primei colecții a acestui brand. Colecția se potrivește oricărui interior, în special pentru iubitorii design-ului în stil Vintage sau Electic. Tapetul este realizat dintr-o nouă generație de materiale nețesute și imprimat cu cerneală și tușuri ecologice; datorită acestui fapt este posibilă lipirea acestuia pe orice perete interior. Tapetul este comercializat în role de 52cm lățime și 300cm lungime, cu 3 role într-un pachet. Mai mult

Producător: MINDTHEGAP Codul: WP20279

Produsul nu mai este disponibil

MINDTHEGAP logo

Fiți la modă, la fel cum este și această marcă transilvăneană, care combină motivele retro cu design-ul contemporan, creînd modele deosebite, prin care se evidențiază nu doar în România, ci în toată lumea. Această marcă readuce la viață gândirea tradițională, amestecată cu un pic de modernism, dând nașteeree unui concept absolut unic. Inspirația din viața de zi cu zi, precum și adăugarea unei ușoare adieri a vremurilor apuse din trecut, le conferă acestor tapete un aspect intim și misterios. Tapetele din această colecție vor fi apreciate de oricine preferă stilul vintage original, sau retro.

Designerii MINDTHEGAP au câștigat prestigiosul premiu Elle2016 la categoria Wall Art.

Parametri

Categorie Pentru copii, Tapet premium, Tapety
Culoare GriGalbenRosuPortocaliuRozMovAlbastruAlbastru deschismulte culori
Tematică abstracție, ornamente, pentru copii, barevný
Material Premium tapet nețesute 130g/m2
Marime (lățime x înălțime) 3x rulou 52x300 cm
Repetarea modelului 52 cm

Articole

Instrucțiuni pentru lipirea fototapetului pe perete

Dacă v-ați hotărât să lipiți fototapetul pe perete, singuri, cu forțe proprii, atunci vă vor fi de ajutor aceste instrucțiuni. Tapetele noastre sunt realizate din materiale care îndeplinesc cele mai înalte standarde mondiale, iar lipirea este foarte ușoară. La finlul articolului găsiți și posibilitatea de printare a instrucțiunilor.

Transport gratuit

Transport gratuit

Transport gratuit pentru peste 400 RON. Vom livra mărfurile prin intermediul următorilor transportatori: Coletaria, FAN Courier, Cargus sau DPD

Banii inapoi garantat

Banii inapoi garantat

Aveți dreptul de a anula și returna comanda în termen de 30 de zile și fără nicio justificare.

O gamă largă de produse

O gamă largă de produse

Există mai mult de 10.000 de produse din oferta noastră. Suntem producători de decorațiuni interioare și parteneri mândri ai brandurilor de renume mondial.