Mai multe variații de culoare Nou
1 punct În sistemul de fidelitate
Arthouse

Wallpaper - Valdina de la colecția Ambiente de producătorul britanic Arthouse. Ambiente este o colecție de wallpapere din vinilă de mare capacitate, inspirată din forme naturale și arhitecturale, tehnici bogate brodate și geometrii simple. Fiecare design este impodobit fie cu un efect spumant, fie cu o margine lucioasă metalică sau strălucitoare. Lățimea rolei este de 53 cm, iar lungimea este de 10 metri. Mai mult

Producător: Arthouse Codul: 29200

Produsul nu mai este disponibil

Produs de substituţie

Mai multe variații de culoare Nou Informaţii rapide
Tapet - Empress

Tapet - Empress

În depozit la furnizor - termen de livrare 10 zile lucrătoare.
238 RON

Este fabricat din material nețesut (vlies), din celuloză fibroasă, care garantează rezistență lavabilitate ușoară, păstrarera culorii și în mod special durata de viață lungă a tapetului. Acest tapet poate schimba total aspectul camerei dvs, oferindu-i o notă cu totul nouă și o atmosferă plăcută.

Avantajele tapetului nețesut sunt: lipirea ușoară, lavabilitatea, îndepărtarea lui ușoară (fără reziduuri pe perete) și respirabilitatea perfectă a materialului.

Utilizarea tapetului vlies nețesut:

Tapetul nețesut este potrivit pentru orice tip de suport: pereți, pereți falși din diferite materiale, tavane, etc. prevăzute cu toate tipurile de tencuieli interioare: gips-carton, panouri din beton, placă aglomerată, etc. În mod particular, acest tip de tapet, este adecvat pentru pereți cu crăpături din substrat, stabilizează presiunea la substraturile sensibile (plăci din fibre fine) etc.

Accesorii

Parametri

Categorie Tapety
Culoare MaroAur
Tematică clasic, ornamente
Material Tapet vinil
Marime (lățime x înălțime) rulou 53x1000 cm
Locație adecvată Dormitor, Camera de zi, Birou, Hale și coridoare, Spații comerciale
Suprafaţă Lucios, Structurat, Cu sclipire
Catalog Ambiente

Articole

Instrucțiuni pentru lipirea fototapetului pe perete

Dacă v-ați hotărât să lipiți fototapetul pe perete, singuri, cu forțe proprii, atunci vă vor fi de ajutor aceste instrucțiuni. Tapetele noastre sunt realizate din materiale care îndeplinesc cele mai înalte standarde mondiale, iar lipirea este foarte ușoară. La finlul articolului găsiți și posibilitatea de printare a instrucțiunilor.

Transport gratuit

Transport gratuit

Transport gratuit pentru peste 400 RON. Vom livra mărfurile prin intermediul următorilor transportatori: Coletaria, FAN Courier, Cargus sau DPD

Banii inapoi garantat

Banii inapoi garantat

Aveți dreptul de a anula și returna comanda în termen de 30 de zile și fără nicio justificare.

O gamă largă de produse

O gamă largă de produse

Există mai mult de 10.000 de produse din oferta noastră. Suntem producători de decorațiuni interioare și parteneri mândri ai brandurilor de renume mondial.