Tapet - Glitterati Scroll Black

1 punct În sistemul de fidelitate


Arthouse Eleganță – acest cuvânt simplu, dar cuprinzător, descrie exact noua colecție Gliteratti Scroll. Tapetul este conceput în așa fel, încât să capteze lumina, deci este ideal pentru încăperi mari. Motivul are o textură mată cu particule strălucitoare, dar fondul este neted, creînd astfel un efect 3D. Creați un interior sofisticat, în care va fi o bucurie să vă treziți în fiecare dimineață. Acest tapet gri-negru, va încânta ochii oricui, care are un gust rafinat și vrea să se simtă acasă, la fel ca într-un palat. Particulele strălucitoare, așezate pe minunatul motiv sunt doar cireașa de pe tort. Acest tapet din vinyl este foarte ușor de lipit și și mai ușor de îndepărtat. Nu este nevoie de nici un fel de îmbibare, se aplică direct pe peretele uscat cu ajutorul adezivului pentru tapet. Tapetul este furnizat în formă de role de 53x1000cm. Mai mult >>
Producător: Arthouse. Codul: 892400 Categorii: Tapete ornamente

238 RON Cu TVA

În stoc Comenzile primite după ora 15:00 vor fi trimise în ziua următoare
ks

Produse alternative 8

Arthouse Glitterati

Luminați încăperile locunței dvs cu minunata colecție Gliteratti de la Arthouse, plină de strălucire. O colecție orbitoare care se evidențiază prin motive moderne, elegante și figuri geometrice deosebite. Aceasta va oferi interiorului locuinței dvs o notă de lux și originalitate. Alegeți din 18 nuanțe, de la crem deschis până la nuanțe închise și intense, potrivite pentru orice încăpere a locuinței dvs, în care vor crea o atmosferă unică și luminată.

Compania Arthouse din Manchester, înființată în anul 2000, este de mai mulți ani unul dintre liderii pieței engleze. Este unul dintre cei mai importanți furnizori de decorațiuni interioare, axat mai ales pe tapet. Alte produse la fel de importante furnizate de către aceștia, sunt: paravane, oglinzi, perne și ceasuri. Arthouse ține pasul cu timpul, așa că se inspiră din tendințele actuale, personalizându-și colecțiile în funcție de acestea. Suntem mândri să fim parteneri ai acestei companii și suntem bucuroși că vă putem oferi decorațiuni, care prin luxul și calitatea lor depășesc așteptările dvs.

Accesorii 4

Parametri

Categorie
Tapete
Culoare
Negru Gri
Tematică
ornamente, luciu
Material
Tapet vinil
Marime
rulou 53x1000 cm
Colectie
Glitterati
Suprafaţă
Lucios, Structurat, Cu sclipire, Metalic

Articole

Instrucțiuni pentru lipirea fototapetului pe perete

Dacă v-ați hotărât să lipiți fototapetul pe perete, singuri, cu forțe proprii, atunci vă vor fi de ajutor aceste instrucțiuni. Tapetele noastre sunt realizate din materiale care îndeplinesc cele mai înalte standarde mondiale, iar lipirea este foarte ușoară. La finlul articolului găsiți și posibilitatea de printare a instrucțiunilor.