1 punct În sistemul de fidelitate
Arthouse

Dacă vă place stilul ”cik cak”, atunci tapetele din colecția Chevron vă vor face fericiți. Acestea au un design minunat, chiar îndrăzneț, format din trei benzi diferit colorate, din care: două netede și una strălucitoare. Culorile au fost atent selectate pe baza tendințelor actuale. Aveți de ales din următoarele variante: gri-alb, gri-negru sau negru-auriu. Lăsați interiorul locuinței dvs, să iasă în evidență și să strălucească de-a dreptul. Tapetul este furnizat în formă de role de 53x1000cm. Mai mult

Producător: Arthouse Codul: 892300

Produsul nu mai este disponibil

Produse alternative

Arthouse Glitterati

Luminați încăperile locunței dvs cu minunata colecție Gliteratti de la Arthouse, plină de strălucire. O colecție orbitoare care se evidențiază prin motive moderne, elegante și figuri geometrice deosebite. Aceasta va oferi interiorului locuinței dvs o notă de lux și originalitate. Alegeți din 18 nuanțe, de la crem deschis până la nuanțe închise și intense, potrivite pentru orice încăpere a locuinței dvs, în care vor crea o atmosferă unică și luminată.

Compania Arthouse din Manchester, înființată în anul 2000, este de mai mulți ani unul dintre liderii pieței engleze. Este unul dintre cei mai importanți furnizori de decorațiuni interioare, axat mai ales pe tapet. Alte produse la fel de importante furnizate de către aceștia, sunt: paravane, oglinzi, perne și ceasuri. Arthouse ține pasul cu timpul, așa că se inspiră din tendințele actuale, personalizându-și colecțiile în funcție de acestea. Suntem mândri să fim parteneri ai acestei companii și suntem bucuroși că vă putem oferi decorațiuni, care prin luxul și calitatea lor depășesc așteptările dvs.

Accesorii

Parametri

Categorie Tapety
Culoare AlbNegruAur
Tematică ornamente, luciu
Material Tapet vinil
Marime (lățime x înălțime) rulou 53x1000 cm
Colectie Glitterati
Suprafaţă Lucios, Structurat, Cu sclipire, Metalic

Articole

Instrucțiuni pentru lipirea fototapetului pe perete

Dacă v-ați hotărât să lipiți fototapetul pe perete, singuri, cu forțe proprii, atunci vă vor fi de ajutor aceste instrucțiuni. Tapetele noastre sunt realizate din materiale care îndeplinesc cele mai înalte standarde mondiale, iar lipirea este foarte ușoară. La finlul articolului găsiți și posibilitatea de printare a instrucțiunilor.

Transport gratuit

Transport gratuit

Transport gratuit pentru peste 400 RON. Vom livra mărfurile prin intermediul următorilor transportatori: Coletaria, FAN Courier, Cargus sau DPD

Banii inapoi garantat

Banii inapoi garantat

Aveți dreptul de a anula și returna comanda în termen de 30 de zile și fără nicio justificare.

O gamă largă de produse

O gamă largă de produse

Există mai mult de 10.000 de produse din oferta noastră. Suntem producători de decorațiuni interioare și parteneri mândri ai brandurilor de renume mondial.