Tapet - Glitterati Chevron Black and Gold

1 punct În sistemul de fidelitate


Arthouse Dacă vă place stilul ”cik cak”, atunci tapetele din colecția Chevron vă vor face fericiți. Acestea au un design minunat, chiar îndrăzneț, format din trei benzi diferit colorate, din care: două netede și una strălucitoare. Culorile au fost atent selectate pe baza tendințelor actuale. Aveți de ales din următoarele variante: gri-alb, gri-negru sau negru-auriu. Lăsați interiorul locuinței dvs, să iasă în evidență și să strălucească de-a dreptul. Tapetul este furnizat în formă de role de 53x1000cm. Mai mult >>
Producător: Arthouse. Codul: 892300 Categorii: Tapet benzi

238 RON Cu TVA

Produse alternative 6

Arthouse Glitterati

Luminați încăperile locunței dvs cu minunata colecție Gliteratti de la Arthouse, plină de strălucire. O colecție orbitoare care se evidențiază prin motive moderne, elegante și figuri geometrice deosebite. Aceasta va oferi interiorului locuinței dvs o notă de lux și originalitate. Alegeți din 18 nuanțe, de la crem deschis până la nuanțe închise și intense, potrivite pentru orice încăpere a locuinței dvs, în care vor crea o atmosferă unică și luminată.

Compania Arthouse din Manchester, înființată în anul 2000, este de mai mulți ani unul dintre liderii pieței engleze. Este unul dintre cei mai importanți furnizori de decorațiuni interioare, axat mai ales pe tapet. Alte produse la fel de importante furnizate de către aceștia, sunt: paravane, oglinzi, perne și ceasuri. Arthouse ține pasul cu timpul, așa că se inspiră din tendințele actuale, personalizându-și colecțiile în funcție de acestea. Suntem mândri să fim parteneri ai acestei companii și suntem bucuroși că vă putem oferi decorațiuni, care prin luxul și calitatea lor depășesc așteptările dvs.

Accesorii 5

Parametri

Categorie
Tapety
Culoare
Alb Negru Aur
Tematică
ornamente, luciu
Material
Tapet vinil
Marime
rulou 53x1000 cm
Colectie
Glitterati
Suprafaţă
Lucios, Structurat, Cu sclipire, Metalic

Articole

Instrucțiuni pentru lipirea fototapetului pe perete

Dacă v-ați hotărât să lipiți fototapetul pe perete, singuri, cu forțe proprii, atunci vă vor fi de ajutor aceste instrucțiuni. Tapetele noastre sunt realizate din materiale care îndeplinesc cele mai înalte standarde mondiale, iar lipirea este foarte ușoară. La finlul articolului găsiți și posibilitatea de printare a instrucțiunilor.