Tapet - Glitterati Chevron Black and Gold

1 punct În sistemul de fidelitate


Arthouse Dacă vă place stilul ”cik cak”, atunci tapetele din colecția Chevron vă vor face fericiți. Acestea au un design minunat, chiar îndrăzneț, format din trei benzi diferit colorate, din care: două netede și una strălucitoare. Culorile au fost atent selectate pe baza tendințelor actuale. Aveți de ales din următoarele variante: gri-alb, gri-negru sau negru-auriu. Lăsați interiorul locuinței dvs, să iasă în evidență și să strălucească de-a dreptul. Tapetul este furnizat în formă de role de 53x1000cm. Mai mult >>
Producător: Arthouse. Codul: 892300 Categorii:

238 RON Cu TVA

În stoc Comenzile primite după ora 15:00 vor fi trimise în ziua următoare
ks

Produse alternative 5

Arthouse Glitterati

Luminați încăperile locunței dvs cu minunata colecție Gliteratti de la Arthouse, plină de strălucire. O colecție orbitoare care se evidențiază prin motive moderne, elegante și figuri geometrice deosebite. Aceasta va oferi interiorului locuinței dvs o notă de lux și originalitate. Alegeți din 18 nuanțe, de la crem deschis până la nuanțe închise și intense, potrivite pentru orice încăpere a locuinței dvs, în care vor crea o atmosferă unică și luminată.

Compania Arthouse din Manchester, înființată în anul 2000, este de mai mulți ani unul dintre liderii pieței engleze. Este unul dintre cei mai importanți furnizori de decorațiuni interioare, axat mai ales pe tapet. Alte produse la fel de importante furnizate de către aceștia, sunt: paravane, oglinzi, perne și ceasuri. Arthouse ține pasul cu timpul, așa că se inspiră din tendințele actuale, personalizându-și colecțiile în funcție de acestea. Suntem mândri să fim parteneri ai acestei companii și suntem bucuroși că vă putem oferi decorațiuni, care prin luxul și calitatea lor depășesc așteptările dvs.

Accesorii 4

Parametri

Categorie
Tapete
Culoare
Alb Negru Aur
Tematică
ornamente, luciu
Material
Tapet vinil
Colectie
Glitterati
Marime
rulou 53x1000 cm
Suprafaţă
Lucios, Structurat, Cu sclipire, Metalic