Tapet - Basilique Copper

3 puncte În sistemul de fidelitate Imagine de fundal de design premium


Tapetul premium Basilique Copper de la învingătorii competiției Elle2016 din categoria Wall Art. Imagini spectaculoase au fost selectate pentru a crea una dintre cele mai uimitoare colecții de tapet marca MINDTHEGAP. Simbolurile antice, brevete și desene antice, formule matematice faimoase, sau fotografii celebre sunt ingredientele primei colecții a acestui brand. Colecția se potrivește oricărui interior, în special pentru iubitorii design-ului în stil Vintage sau Electic. Tapetul este realizat dintr-o nouă generație de materiale nețesute și imprimat cu cerneală și tușuri ecologice; datorită acestui fapt este posibilă lipirea acestuia pe orice perete interior. Tapetul este comercializat în role de 52cm lățime și 300cm lungime, cu 3 role într-un pachet, care împreună acoperă o suprafață de 4,65m2. Mai mult >>
Producător: MINDTHEGAP. Codul: WP20221 Categorii: Tapet retro

798 RON Cu TVA

Produse alternative 0

MINDTHEGAP logo

Fiți la modă, la fel cum este și această marcă transilvăneană, care combină motivele retro cu design-ul contemporan, creînd modele deosebite, prin care se evidențiază nu doar în România, ci în toată lumea. Această marcă readuce la viață gândirea tradițională, amestecată cu un pic de modernism, dând nașteeree unui concept absolut unic. Inspirația din viața de zi cu zi, precum și adăugarea unei ușoare adieri a vremurilor apuse din trecut, le conferă acestor tapete un aspect intim și misterios. Tapetele din această colecție vor fi apreciate de oricine preferă stilul vintage original, sau retro.

Designerii MINDTHEGAP au câștigat prestigiosul premiu Elle2016 la categoria Wall Art.

Accesorii 5

Parametri

Categorie
Tapet premium, Tapety
Culoare
Negru Cupru Taupe
Tematică
arhitectură, istorie, religie
Material
Premium tapet nețesute 130g/m2
Marime
3x rulou 52x300 cm
Repetarea modelului
60 cm

Articole

Instrucțiuni pentru lipirea fototapetului pe perete

Dacă v-ați hotărât să lipiți fototapetul pe perete, singuri, cu forțe proprii, atunci vă vor fi de ajutor aceste instrucțiuni. Tapetele noastre sunt realizate din materiale care îndeplinesc cele mai înalte standarde mondiale, iar lipirea este foarte ușoară. La finlul articolului găsiți și posibilitatea de printare a instrucțiunilor.