Mai multe variații de culoare
Arthouse

Tapet de perete superb, din vinyl, Retro Collage, din colecția Options 2 de la marca engleză Arhouse, care va transforma camera dvs într-una de nerecunoscut. Tapetul este disponibil în mai multe variante de culori și se livrează în role cu lățimea de 53cm. Acest tapet se completează superb cu alte decorațiuni interioare din aceeași colecție, cum ar fi: tablouri, paravane, sau perne decorative.

Producător: Arthouse Codul: P661300

Produsul nu mai este disponibil

Produse alternative

Accesorii

Parametri

Categorie Tapety
Culoare AlbGri
Tematică fluturi, inscripții, in engleza
Material Hârtie tapet
Marime (lățime x înălțime) rulou 53x1000 cm
Colectie Options 2

Articole

Instrucțiuni pentru lipirea fototapetului pe perete

Dacă v-ați hotărât să lipiți fototapetul pe perete, singuri, cu forțe proprii, atunci vă vor fi de ajutor aceste instrucțiuni. Tapetele noastre sunt realizate din materiale care îndeplinesc cele mai înalte standarde mondiale, iar lipirea este foarte ușoară. La finlul articolului găsiți și posibilitatea de printare a instrucțiunilor.

Transport gratuit

Transport gratuit

Transport gratuit pentru peste 400 RON. Vom livra mărfurile prin intermediul următorilor transportatori: Coletaria, FAN Courier, Cargus sau DPD

Banii inapoi garantat

Banii inapoi garantat

Aveți dreptul de a anula și returna comanda în termen de 30 de zile și fără nicio justificare.

O gamă largă de produse

O gamă largă de produse

Există mai mult de 10.000 de produse din oferta noastră. Suntem producători de decorațiuni interioare și parteneri mândri ai brandurilor de renume mondial.