Mai multe variații de culoare Nou
Arthouse

Eliberați-vă imaginația și întoarceți-vă în anii copilăriei dvs. Imaginați-vă cât de minunat ar fi, să aveți în camera dvs, acest extraordinar tapet de vlies Hall of Fame. Motivele superbe și formele colorate insuflă camerei prospețime și o atmosferă plăcută. Acest tapet va arăta extraordinar în combinație cu celelalte decorațiuni interioare din aceeași colecție Imagine Kids Fun – tablouri, perne, sau ceasuri decorative. Mai mult

Producător: Arthouse Codul: 668401

178 RON Cu TVA
Varianta nu există
În depozit la furnizor - termen de livrare 10 zile lucrătoare.
ks
Varianta tapetului Disponibilitate Preţul Cu TVA Cantitate
Tapet - Arthouse Hall of Fame Hall of Fame Cream În depozit la furnizor - termen de livrare 10 zile lucrătoare. 178 RON
Tapet - Arthouse Hall of Fame Hall of Fame Pink În depozit la furnizor - termen de livrare 10 zile lucrătoare. 178 RON

Produse alternative

Arthouse

Distrați-vă cu colecția Imagine fun od de la marca engleză Arthouse inspirată de visarea de zi cu zi a copiilor. Dezlegați-vă și dvs imaginația și gândiți-vă cât de minunat ar fi să fiți înconjurați de o mulțime de personaje și simboluri de poveste, pe care lea-ți iubit și dvs atât de mult pe vremea când ați fost copii. Iar în cazul acesta visul poate deveni realitate..

Compania Arthouse din Manchester, înființată în anul 2000, este de mai mulți ani unul dintre liderii pieței engleze. Este unul dintre cei mai importanți furnizori de decorațiuni interioare, axat mai ales pe tapet. Alte produse la fel de importante furnizate de către aceștia, sunt: paravane, oglinzi, perne și ceasuri. Arthouse ține pasul cu timpul, așa că se inspiră din tendințele actuale, personalizându-și colecțiile în funcție de acestea. Suntem mândri să fim parteneri ai acestei companii și suntem bucuroși că vă putem oferi decorațiuni, care prin luxul și calitatea lor depășesc așteptările dvs.


Accesorii

Parametri

Categorie Pentru copii, Tapety
Culoare AlbGriRoz deschisAlbastru deschismulte culori
Tematică câine, pentru copii, animale
Material Hârtie tapet
Marime (lățime x înălțime) rulou 53x1000 cm
Colectie Imagine Kids Fun

Articole

Instrucțiuni pentru lipirea fototapetului pe perete

Dacă v-ați hotărât să lipiți fototapetul pe perete, singuri, cu forțe proprii, atunci vă vor fi de ajutor aceste instrucțiuni. Tapetele noastre sunt realizate din materiale care îndeplinesc cele mai înalte standarde mondiale, iar lipirea este foarte ușoară. La finlul articolului găsiți și posibilitatea de printare a instrucțiunilor.

Transport gratuit

Transport gratuit

Transport gratuit pentru peste 400 RON. Vom livra mărfurile prin intermediul următorilor transportatori: Coletaria, FAN Courier, Cargus sau DPD

Banii inapoi garantat

Banii inapoi garantat

Aveți dreptul de a anula și returna comanda în termen de 30 de zile și fără nicio justificare.

O gamă largă de produse

O gamă largă de produse

Există mai mult de 10.000 de produse din oferta noastră. Suntem producători de decorațiuni interioare și parteneri mândri ai brandurilor de renume mondial.