Tapet - Arthouse Boy's Life Multi - Varianta tapetului: Boy's Life Multi

Nou


Arthouse Eliberați-vă imaginația și întoarceți-vă în anii copilăriei dvs. Imaginați-vă cât de minunat ar fi, să aveți în camera dvs, acest extraordinar tapet de hârtie Boy's Life Multi. Motivele superbe și formele colorate insuflă camerei prospețime și o atmosferă plăcută. Acest tapet va arăta extraordinar în combinație cu celelalte decorațiuni interioare din aceeași colecție Imagine Kids Fun – tablouri, perne, sau ceasuri decorative. Mai mult >>
Producător: Arthouse. Codul: 696000 Categorii: Tapete pictural

158 RON Cu TVA


ks

Produse alternative 0

Eastern Alchemy Arthouse

Bavte se s kolekcí Imagine fun od anglické značky Arthouse inspirovanou každodenním sněním dětí. Propusťte uzdu fantazii i vy a představte si, jak skvělé by bylo být obklopen spoustou pohádkových postav a symbolů, které jste sami jako děti milovali. A v tomto případě se sen může stát skutečností..

Compania Arthouse din Manchester, înființată în anul 2000, este de mai mulți ani unul dintre liderii pieței engleze. Este unul dintre cei mai importanți furnizori de decorațiuni interioare, axat mai ales pe tapet. Alte produse la fel de importante furnizate de către aceștia, sunt: paravane, oglinzi, perne și ceasuri. Arthouse ține pasul cu timpul, așa că se inspiră din tendințele actuale, personalizându-și colecțiile în funcție de acestea. Suntem mândri să fim parteneri ai acestei companii și suntem bucuroși că vă putem oferi decorațiuni, care prin luxul și calitatea lor depășesc așteptările dvs.

Accesorii 5

Parametri

Categorie
Pentru copii, Tapety
Culoare
Alb Gri Rosu Albastru
Tematică
automobile, dinozauri, pentru copii, retro
Material
Hârtie tapet
Marime
rulou 53x1000 cm
Colectie
Imagine Fun 2

Articole

Instrucțiuni pentru lipirea fototapetului pe perete

Dacă v-ați hotărât să lipiți fototapetul pe perete, singuri, cu forțe proprii, atunci vă vor fi de ajutor aceste instrucțiuni. Tapetele noastre sunt realizate din materiale care îndeplinesc cele mai înalte standarde mondiale, iar lipirea este foarte ușoară. La finlul articolului găsiți și posibilitatea de printare a instrucțiunilor.