Calitate premium, design original și motiv care domină în prezent lumea designului interior. Toate aceste caracteristici sunt respectate în acest tablou pe pânză frumos "Wolf On The Lake". Creează o atmosferă în care, tu și toată familia ta, vă veți simți confortabil și plini de o energie pozitivă. Mai mult

Producător: CARO Codul: 8268

Produsul nu mai este disponibil
Caro logo
CARO este un grup de oameni creativi care au început călătoria lor artistică cu aproximativ 25 de ani în urmă și sunt acum unul dintre cei mai mari producători de decorațiuni din Europa. La toate decorațiunile făcute de ei, folosesc materiale de calitate premium. Datorită celor mai recente tehnologii împing standardele de calitate la cele mai înalte valori.
Tablou pe pânză - Wolf On The Lake este imprimat pe o pânză de poliester întinsă pe un cadru din lemn. Tabloul este imprimat și pe lateral, creând un efect de plastic care conferă interiorului un aspect complet nou.
Tablourile CARO sunt disponibile în mai multe dimensiuni. Tabloul este gata de agățare deoarece are un cârlig atașat în partea din spate a cadrului.
Este o formă clasică de design interior. Tablou pe pânză - Wolf On The Lake este o decorație frumoasă pentru perete, poate fi așezat cu ușurință pe un raft sau pe podea sprijinit de peret.

Parametri

Categorie Imagini, Tablouri
Culoare multe culori
Tematică lup, animale
Material Pânză de poliester 260g/m2, Placa MDF Gros. 1,5 cm
Marime (lățime x înălțime) 40x30 cm, 50x40 cm, 70x50 cm, 80x60 cm, 100x70 cm, 120x80 cm
Tip de imagine o parte
Transport gratuit

Transport gratuit

Transport gratuit pentru peste 400 RON. Vom livra mărfurile prin intermediul următorilor transportatori: Coletaria, FAN Courier, Cargus sau DPD

Banii inapoi garantat

Banii inapoi garantat

Aveți dreptul de a anula și returna comanda în termen de 30 de zile și fără nicio justificare.

O gamă largă de produse

O gamă largă de produse

Există mai mult de 10.000 de produse din oferta noastră. Suntem producători de decorațiuni interioare și parteneri mândri ai brandurilor de renume mondial.