Acțiune preţ -33% Reducere
1 punct În sistemul de fidelitate

Calitate premium, design original și motiv care domină în prezent lumea designului interior. Toate aceste caracteristici sunt respectate în acest tablou pe pânză frumos "Flowers 7". Creează o atmosferă în care, tu și toată familia ta, vă veți simți confortabil și plini de o energie pozitivă. Mai mult

Producător: CARO Codul: 7999-12

213 RON Cu TVA
Preţul iniţial 318 RON, Economisiţi 33% (105 RON)
Rafinare selecție de produse.
Varianta nu există

În stoc - Comenzile primite după ora 15:00 sunt livrate în următoarea zi lucrătoare
ks

Produse alternative

Caro logo
CARO este un grup de oameni creativi care au început călătoria lor artistică cu aproximativ 25 de ani în urmă și sunt acum unul dintre cei mai mari producători de decorațiuni din Europa. La toate decorațiunile făcute de ei, folosesc materiale de calitate premium. Datorită celor mai recente tehnologii împing standardele de calitate la cele mai înalte valori.
Tablou pe pânză - Flowers 7 este imprimat pe o pânză de poliester întinsă pe un cadru din lemn. Tabloul este imprimat și pe lateral, creând un efect de plastic care conferă interiorului un aspect complet nou.
Tablourile CARO sunt disponibile în mai multe dimensiuni. Tabloul este gata de agățare deoarece are un cârlig atașat în partea din spate a cadrului.
Este o formă clasică de design interior. Tablou pe pânză - Flowers 7 este o decorație frumoasă pentru perete, poate fi așezat cu ușurință pe un raft sau pe podea sprijinit de peret.

Parametri

Categorie Imagini, Tablouri
Culoare multe culori
Tematică abstracție, flori
Material Pânză de poliester 260g/m2, Placa MDF Gros. 1,5 cm
Marime (lățime x înălțime) 20x20 cm, 30x30 cm, 40x40 cm, 50x50 cm, 60x60 cm, 70x70 cm, 80x80 cm, 90x90 cm, 100x100 cm
Tip de imagine o parte
Transport gratuit

Transport gratuit

Transport gratuit pentru peste 400 RON. Vom livra mărfurile prin intermediul următorilor transportatori: Coletaria, FAN Courier, Cargus sau DPD

Banii inapoi garantat

Banii inapoi garantat

Aveți dreptul de a anula și returna comanda în termen de 30 de zile și fără nicio justificare.

O gamă largă de produse

O gamă largă de produse

Există mai mult de 10.000 de produse din oferta noastră. Suntem producători de decorațiuni interioare și parteneri mândri ai brandurilor de renume mondial.