1 punct În sistemul de fidelitate

Tablourile metalice reprezintă o decorație neconvențională care devine din ce în ce mai populară. Dacă vă plac lucrurile frumoase și trendy, tabloul "Flowers - Abstraction - Panorama" va fi o diversificare ideală pentru locuința voastră. Mai mult

Producător: CARO Codul: 9430-28

Produsul nu mai este disponibil

Produs de substituţie

Caro logo
CARO este un grup de oameni creativi care au început călătoria lor artistică cu aproximativ 25 de ani în urmă și sunt acum unul dintre cei mai mari producători de decorațiuni din Europa. La toate decorațiunile făcute de ei, folosesc materiale de calitate premium. Datorită celor mai recente tehnologii împing standardele de calitate la cele mai înalte valori.
Tablou metalic - Flowers - Abstraction - Panorama este imprimat pe o foaie subțire de calitate superioară, folosind cerneluri rezistente la decolorare.
Tablourile metalice CARO sunt disponibile în mai multe dimensiuni. Tabloul este pregătit pentru aplicarea imediată pe perete.
Este vorba despre o formă clasică de design interior. Tablou metalic - Flowers - Abstraction - Panorama este o decorație frumoasă de perete, care însă poate fi așezată cu ușurință și pe un raft sau pe podea împroptit de un perete.

Parametri

Categorie Decoratiuni, Plechové cedule
Culoare AlbNegruGalbenAlbastruCremoasă
Tematică abstracție, flori
Material Poster pe metal
Tip de imagine o parte
Transport gratuit

Transport gratuit

Transport gratuit pentru peste 400 RON. Vom livra mărfurile prin intermediul următorilor transportatori: Coletaria, FAN Courier, Cargus sau DPD

Banii inapoi garantat

Banii inapoi garantat

Aveți dreptul de a anula și returna comanda în termen de 30 de zile și fără nicio justificare.

O gamă largă de produse

O gamă largă de produse

Există mai mult de 10.000 de produse din oferta noastră. Suntem producători de decorațiuni interioare și parteneri mândri ai brandurilor de renume mondial.