Perna decorativă - Sparkle Bronze

-50% GLIXmania


Arthouse Pernele încântătoare, cu paiete, sunt un element decorativ strălucitor capabil să creeze o atmosferă plină de farmec în orice încăpere. Aveți posibilitatea de a alege și a combina o varietate de culori disponibile în colecția Gliteratti. De la auriu la verde, roșu, sau negru. Gama este largă, atunci de ce să nu oferiți locuinței dvs un strop de lumină cu aceste perne minunate? Perne decorative? Cu siguranță da! Cu această pernă decorativă argintie, vă veți transforma instantaneu într-un designer de succes, care știe exact ce este actual. Paietele reflectă lumina și strălucesc frumos, de aceea perna se potrivește cel mai bine într-o încăpere luminată Pernele sunt realizate din poliester rezistent la abraziune și lumină, ceea ce înseamnă cu nu trebuie să vă faceți griji cu privire la decolorare. Mai mult >>
Producător: Arthouse. Codul: 008327 Categorii:

69 RON Cu TVA Preţul iniţial 138 RON, Economisiţi 50% (69 RON)

În stoc Comenzile primite după ora 15:00 sunt livrate în următoarea zi lucrătoare
ks

Produse alternative 5

Arthouse Glitterati

Luminați încăperile locunței dvs cu minunata colecție Gliteratti de la Arthouse, plină de strălucire. O colecție orbitoare care se evidențiază prin motive moderne, elegante și figuri geometrice deosebite. Aceasta va oferi interiorului locuinței dvs o notă de lux și originalitate. Alegeți din 18 nuanțe, de la crem deschis până la nuanțe închise și intense, potrivite pentru orice încăpere a locuinței dvs, în care vor crea o atmosferă unică și luminată.

Compania Arthouse din Manchester, înființată în anul 2000, este de mai mulți ani unul dintre liderii pieței engleze. Este unul dintre cei mai importanți furnizori de decorațiuni interioare, axat mai ales pe tapet. Alte produse la fel de importante furnizate de către aceștia, sunt: paravane, oglinzi, perne și ceasuri. Arthouse ține pasul cu timpul, așa că se inspiră din tendințele actuale, personalizându-și colecțiile în funcție de acestea. Suntem mândri să fim parteneri ai acestei companii și suntem bucuroși că vă putem oferi decorațiuni, care prin luxul și calitatea lor depășesc așteptările dvs.

Parametri

Categorie
Perne, Textile pentru dormitoare
Culoare
Aur Cupru
Tematică
luciu
Marime
30x30 cm
Colectie
Glitterati