1 punct În sistemul de fidelitate

Calitatea superioară, manopera și motivul original, domină în prezent lumea decorațiunilor interioare. Toate aceste calități sunt caracteristice pentru imaginea în cadru "Flooded Bridge". Creați acasă o atmosferă, în care voi și toți ceilalți să vă simți confortabili și plini de energie pozitivă. Motivul imaginii este imprimat pe o hârtie fotografică de calitate, care este protejată din față de sticlă și din spate de o placă din MDF. Cadrele sunt din lemn. Mai mult

Producător: CARO Codul: 14999-63

298 RON Cu TVA
Rafinare selecție de produse.
Varianta nu există
AlbNegru

În depozit la furnizor - termen de livrare 5 zile lucrătoare.
ks

Produse alternative

Caro logo
CARO este un grup de oameni creativi, care și-au început călătoria artistică în urmă cu aproximativ 25 de ani, iar la momentul actual sun unul dintre cei mai mari producători de decorațiuni interioare din Europa. La fabricarea tuturor decorațiunilor sunt folosite doar materiale de cea mai înaltă calitate. Datorită tehnologiei moderne, standardele de calitate sunt aduse la cele mai înalte cote.
Imagine în cadru - Flooded Bridge este printat pe hârtie satinată de cea mai înaltă calitate fiind utilizate doar tușuri și culori rezistente la degradare sau decolorare. Imaginea printată este lipită pe o placă subțire HDF, dimensiunea ramei: (lățime 2,5 cm x înălțime 1,6 cm).
Tablourile înrămate CARO sunt disponibile în patru variante de culori. Tabloul este pregătit pentru a fi agățat oriunde, având montat în partea din spate un cârlig.
Discutăm despre o formă clasică a design-ului de interior. Imagine în cadru - Flooded Bridge este o decorațiune superbă pentru perete, dar îi puteți găsi locul și pe un raft, sau direct pe podea sprijinit de perete.

Parametri

Categorie Imagini, Imagini incadrate
Culoare AlbAlb-negruNegruGri
Tematică peisaj, pod, mare, apă
Material Satin hârtie 200g/m2, Placă HDF, Cadru 2,5 x 1,6 cm
Tip de imagine o parte
Culoarea cadrului AlbNegru
Transport gratuit

Transport gratuit

Transport gratuit pentru peste 400 RON. Vom livra mărfurile prin intermediul următorilor transportatori: Coletaria, FAN Courier, Cargus sau DPD

Banii inapoi garantat

Banii inapoi garantat

Aveți dreptul de a anula și returna comanda în termen de 30 de zile și fără nicio justificare.

O gamă largă de produse

O gamă largă de produse

Există mai mult de 10.000 de produse din oferta noastră. Suntem producători de decorațiuni interioare și parteneri mândri ai brandurilor de renume mondial.