Sunteți un iubitor de aventură, intenționați să vizitați lumea sau vreți să oferiți cuiva un cadou special? Hartă răzuibilă, în limba engleză, sub forma unui poster este o decorațiune originală și practică pentru iubitorii de călătorii. Acesta este un mod unic și simplu, nu numai de a imortaliza momentele călătoriilor dvs., ci și de a vă planifica următoarele excursii. Mai mult

Producător: Luckies Codul: LUKSTRA

Produsul nu mai este disponibil

Produs de substituţie

Stírací mapa

Imortalizați-vă călătoria! Harta răzuibilă ""Grey Map - Poster (English Edition)"" va sublinia unicitatea dvs. și o va face să iasă în evidență. Datorită suprafeței laminate speciale a hărții răzuibile puteți să răzuiți țările pe care le-ați vizitat deja. După răzuirea locurilor selectate, harta răzuibilă va deveni, de asemenea, un element artistic excelent în camera dvs. deoarece fiecare țară are o culoare diferită, iar întreaga paletă de culori a hărții răzuibile este creată de profesioniștii noștri.

Planificator de călătorii!
Această decorațiune va funcționa excelent și ca planificator al altor excursii - datorită suprafeței laminate, puteți face însemnări referitoare la călătoriile dvs. Fiecare hartă răzuibilă este prevăzută cu un stilou din lemn și un set de autocolante pentru a marca locurile selectate.

Stírací mapa

Un cadou minunat și unic!
Harta răzuibilă va fi un cadou unic și minunat pentru orice ocazie! Puteți să-l oferiți rudelor sau prietenilor ca un suvenir al călătoriilor voastre împreună, sau iubitorilor de expediții scurte și lungi, precum și oamenilor care planifică călătorii.
Este, de asemenea, un cadou minunat pentru ocazii ca:

  • ziua de naștere
  • petrecerea burlacilor/burlăcițelor
  • nunta ca simbol al unui nou mod de viață
  • cadou, ca element decorativ, cu ocazia mutării în casă nouă
  • Cadou de Crăciun


Hartă răzuibilă într-un tub elegant - alegeți un tub pentru această ocazie!
Fiecare hartă este ambalată și într-un tub cadou, ceea ce îl face să fie un ambalaj cadou unic. Alegeți dintre cele 5 modele unul care se potrivește cel mai bine cu ocazia aleasă.

Parametri

Categorie Stírací mapa
Culoare AlbAur
Tematică busolă, continente, hartă, lume
Marime (lățime x înălțime) 42x30 cm
Transport gratuit

Transport gratuit

Transport gratuit pentru peste 400 RON. Vom livra mărfurile prin intermediul următorilor transportatori: Coletaria, FAN Courier, Cargus sau DPD

Banii inapoi garantat

Banii inapoi garantat

Aveți dreptul de a anula și returna comanda în termen de 30 de zile și fără nicio justificare.

O gamă largă de produse

O gamă largă de produse

Există mai mult de 10.000 de produse din oferta noastră. Suntem producători de decorațiuni interioare și parteneri mândri ai brandurilor de renume mondial.