Harta razuibila® Luckies of London Europe

Sunteți un iubitor de aventură, intenționați să vizitați lumea sau vreți să oferiți cuiva un cadou special? Hartă răzuibilă, în limba engleză, sub forma unui poster este o decorațiune originală și practică pentru iubitorii de călătorii. Acesta este un mod unic și simplu, nu numai de a imortaliza momentele călătoriilor dvs., ci și de a vă planifica următoarele excursii. Mai mult >>
Producător: Luckies. Codul: LUKEU Categorii: Harta Razuibila

158 RON Cu TVA

Produse alternative 0

Stírací mapa

Imortalizați-vă călătoria! Harta răzuibilă ""Grey Map - Poster (English Edition)"" va sublinia unicitatea dvs. și o va face să iasă în evidență. Datorită suprafeței laminate speciale a hărții răzuibile puteți să răzuiți țările pe care le-ați vizitat deja. După răzuirea locurilor selectate, harta răzuibilă va deveni, de asemenea, un element artistic excelent în camera dvs. deoarece fiecare țară are o culoare diferită, iar întreaga paletă de culori a hărții răzuibile este creată de profesioniștii noștri.

Planificator de călătorii!
Această decorațiune va funcționa excelent și ca planificator al altor excursii - datorită suprafeței laminate, puteți face însemnări referitoare la călătoriile dvs. Fiecare hartă răzuibilă este prevăzută cu un stilou din lemn și un set de autocolante pentru a marca locurile selectate.

Stírací mapa

Un cadou minunat și unic!
Harta răzuibilă va fi un cadou unic și minunat pentru orice ocazie! Puteți să-l oferiți rudelor sau prietenilor ca un suvenir al călătoriilor voastre împreună, sau iubitorilor de expediții scurte și lungi, precum și oamenilor care planifică călătorii.
Este, de asemenea, un cadou minunat pentru ocazii ca:

  • ziua de naștere
  • petrecerea burlacilor/burlăcițelor
  • nunta ca simbol al unui nou mod de viață
  • cadou, ca element decorativ, cu ocazia mutării în casă nouă
  • Cadou de Crăciun


Hartă răzuibilă într-un tub elegant - alegeți un tub pentru această ocazie!
Fiecare hartă este ambalată și într-un tub cadou, ceea ce îl face să fie un ambalaj cadou unic. Alegeți dintre cele 5 modele unul care se potrivește cel mai bine cu ocazia aleasă.

Parametri

Categorie
Stírací mapa
Culoare
Alb Bej
Tematică
busolă, continente, hartă, lume
Marime (lățime x înălțime)
83x60 cm