2 puncte În sistemul de fidelitate

Crea?i un perete extraordinar în orice încăpere cu fototapetul Watercoloured Petals de la marca engleză ohpopsi. Tapetele moderne de la ohpopsi aduc o adiere proaspătă în categoria decora?iunilor interioare creând în acest fel încăperi cu un sim? dezvoltat al designului. Fototapetul Watercoloured Petals se livrează în role cu lă?imea de 50 cm ?i pute?i alege din două dimensiuni disponibile. Dimensiunea de 300x240 cm este formată din ?ase benzi cu lungimea de 240 cm, iar dimensiunea de 350x280 cm este formată din ?apte benzi cu lungimea de 280 cm. Fototapetele ohpopsi sunt propuse ?i fabricate în Anglia.

Producător: ohpopsi Codul: XLWS0374

Produsul nu mai este disponibil

Produs de substituţie

-15% Adeziv GRATUIT Informaţii rapide
Fototapet - Jasmine

Fototapet - Jasmine

În stoc - livrare în 3 zile
de la 236 RON 278 RON

Produse alternative

Parametri

Categorie Fototapety, Fototapete pe perete
Culoare AlbGalbenAlbastruVerde
Tematică frunze
Material Tapet nețesute
Marime (lățime x înălțime) 300x240 cm

Articole

Instrucțiuni pentru lipirea fototapetului pe perete

Dacă v-ați hotărât să lipiți fototapetul pe perete, singuri, cu forțe proprii, atunci vă vor fi de ajutor aceste instrucțiuni. Tapetele noastre sunt realizate din materiale care îndeplinesc cele mai înalte standarde mondiale, iar lipirea este foarte ușoară. La finlul articolului găsiți și posibilitatea de printare a instrucțiunilor.

Transport gratuit

Transport gratuit

Transport gratuit pentru peste 400 RON. Vom livra mărfurile prin intermediul următorilor transportatori: Coletaria, FAN Courier, Cargus sau DPD

Banii inapoi garantat

Banii inapoi garantat

Aveți dreptul de a anula și returna comanda în termen de 30 de zile și fără nicio justificare.

O gamă largă de produse

O gamă largă de produse

Există mai mult de 10.000 de produse din oferta noastră. Suntem producători de decorațiuni interioare și parteneri mândri ai brandurilor de renume mondial.