Fototapet - Waving White - Marime: 300x210 cm

-50% Reducere GLIXmania Adeziv GRATUIT

1 punct În sistemul de fidelitate


Fototapetul de tip vlies rezistent la apă ?i zgârieturi " Waving White" se aplică pe perete. Fototapetul Ziua perfectă, cu un design inspirat, va reprezenta un decor senza?ional al oricărei încăperi.Tapetele de tip vliese sunt aplicate cu ajutorul adezivului. Acestea pot fi montate în orice cameră, chiar ?i în baie sau în bucătărie. Tapetul de tip vlies cu acoperire semi-mată ascunde imperfec?iunile minore ale peretelui. Creează un strat de izola?ie termică ?i le permite pere?ilor să respire. Imprimeul rezistent la apă este foarte durabil. Mai mult >>
Producător: Bimago. Codul: PBA2-2XLFT17299 Categorii:

219 RON Cu TVA Preţul iniţial 438 RON, Economisiţi 50% (219 RON)

Rafinare selecție de produse.

ks

Produse alternative 0

Benefit fototapete

Imprimare la calitate înaltă - datorită rezolutiei de imprimare digitală de până la 600 dpi în tehnologie unică si culori vibrante fototapetul de tip vlies măreste optic interiorul.
Montare usoară - Fototapetul este compus din centuri cu lătimea de 50 cm, usor de montat.
Ecologic si sigur - datorită materialelor sigure putem recomanda modelele noastre de asemenea pentru dormitor si camera copiilor dumneavoastră.

Accesorii 6

Parametri

Categorie
Fototapety, Fototapete pe perete
Culoare
Alb Gri
Tematică
3D, abstracție, tildă
Marime
100x70 cm, 150x105 cm, 200x140 cm, 250x175 cm, 300x210 cm, 350x245 cm, 400x280 cm
Suprafaţă
Semi lucios

Articole

Instrucțiuni pentru lipirea fototapetului pe perete

Dacă v-ați hotărât să lipiți fototapetul pe perete, singuri, cu forțe proprii, atunci vă vor fi de ajutor aceste instrucțiuni. Tapetele noastre sunt realizate din materiale care îndeplinesc cele mai înalte standarde mondiale, iar lipirea este foarte ușoară. La finlul articolului găsiți și posibilitatea de printare a instrucțiunilor.