Fototapet - Saxophone recital on Broadway - Marime: 200x154 cm

Adeziv GRATUIT

1 punct În sistemul de fidelitate


Fototapetul de tip vlies rezistent la apă si zgârieturi "Saxophone recital on Broadway" se aplică pe perete. Fototapetul Ziua perfectă, cu un design inspirat, va reprezenta un decor senzational al oricărei încăperi. Tapetele de tip vliese sunt aplicate cu ajutorul adezivului. Acestea pot fi montate în orice cameră, chiar si în baie sau în bucătărie. Tapetul de tip vlies cu acoperire semi-mată ascunde imperfectiunile minore ale peretelui. Creează un strat de izolatie termică si le permite peretilor să respire. Imprimeul rezistent la apă este foarte durabil. Mai mult >>
Producător: Bimago. Codul: PBA2-LFTNT108099 Categorii: Street Art, Graffiti

298 RON Cu TVA

Rafinare selecție de produse.

ks

Produse alternative 4

Benefit fototapete

Imprimare la calitate înaltă - datorită rezolutiei de imprimare digitală de până la 600 dpi în tehnologie unică si culori vibrante fototapetul de tip vlies măreste optic interiorul.
Montare usoară - Fototapetul este compus din centuri cu lătimea de 50 cm, usor de montat.
Ecologic si sigur - datorită materialelor sigure putem recomanda modelele noastre de asemenea pentru dormitor si camera copiilor dumneavoastră.

Accesorii 6

Parametri

Categorie
Fototapety, Fototapete pe perete
Culoare
Alb Alb-negru Negru
Tematică
arhitectură, art, alb și negru, muzică, instrumente muzicale, modern, om, note, saxofon
Material
Tapet nețesute
Marime
200x154 cm, 250x193 cm, 300x231 cm, 350x270 cm, 400x309 cm, 450x270 cm
Suprafaţă
Neted, Semi lucios

Articole

Instrucțiuni pentru lipirea fototapetului pe perete

Dacă v-ați hotărât să lipiți fototapetul pe perete, singuri, cu forțe proprii, atunci vă vor fi de ajutor aceste instrucțiuni. Tapetele noastre sunt realizate din materiale care îndeplinesc cele mai înalte standarde mondiale, iar lipirea este foarte ușoară. La finlul articolului găsiți și posibilitatea de printare a instrucțiunilor.