star 1 star 2 star 3 star 4 star 5 (4)Rating value is 5 of 5
2 puncte În sistemul de fidelitate

Creați un perete extraordinar în orice încăpere cu fototapetul Fototapet růže - Roses And Sparkles de la marca engleză ohpopsi. Tapetele moderne de la ohpopsi aduc o adiere proaspătă în categoria decorațiunilor interioare creând în acest fel încăperi cu un simț dezvoltat al designului. Fototapetul Fototapet růže - Roses And Sparkles se livrează în role cu lățimea de 50 cm și puteți alege din două dimensiuni disponibile. Dimensiunea de 300x240 cm este formată din șase benzi cu lungimea de 240 cm, iar dimensiunea de 350x280 cm este formată din șapte benzi cu lungimea de 280 cm. Fototapetele ohpopsi sunt propuse și fabricate în Anglia. Mai mult

Producător: ohpopsi Codul: XLWS0202

Produsul nu mai este disponibil

Produs de substituţie

-33% Adeziv GRATUIT Informaţii rapide
Fototapet - Pastel roses

Fototapet - Pastel roses

Rating value is 5 of 5
În stoc
de la 200 RON 298 RON

Produse alternative

ohpopsi logo

În toată Anglia, nu găsiți o marcă producătoare de tapete, mai ambițioasă, mai pasionată și mai mândră de ceea ce face. Iar ceea ce face, face cu siguranță foarte bine. De la studio de design, utilizarea celor mai moderne aparate pentru imprimare, până la serviciile de control și expediere- toate acestea se desfășoară în inima Marii Britanii, mai concret, în orașul Altrincham, în apropiere de Manchester. Viziunea acestei mărci, este transformarea încăperilor obișnuite în locuri unice și originale, în care oricine va rămâne mut de uimire. Și reușesc să facă lucrul acesta de peste 20 de ani. Convingeți-vă singuri.

Accesorii

Parametri

Categorie Fototapety, Fototapete pe perete
Culoare AlbGalbenRoz deschisAlbastruVerde
Tematică flori, plante, trandafiri, luciu, natură
Material Tapet nețesute
Marime (lățime x înălțime) 300x240 cm, 350x280 cm
Suprafaţă Lucios, Neted

Articole

Instrucțiuni pentru lipirea fototapetului pe perete

Dacă v-ați hotărât să lipiți fototapetul pe perete, singuri, cu forțe proprii, atunci vă vor fi de ajutor aceste instrucțiuni. Tapetele noastre sunt realizate din materiale care îndeplinesc cele mai înalte standarde mondiale, iar lipirea este foarte ușoară. La finlul articolului găsiți și posibilitatea de printare a instrucțiunilor.

Transport gratuit

Transport gratuit

Transport gratuit pentru peste 400 RON. Vom livra mărfurile prin intermediul următorilor transportatori: Coletaria, FAN Courier, Cargus sau DPD

Banii inapoi garantat

Banii inapoi garantat

Aveți dreptul de a anula și returna comanda în termen de 30 de zile și fără nicio justificare.

O gamă largă de produse

O gamă largă de produse

Există mai mult de 10.000 de produse din oferta noastră. Suntem producători de decorațiuni interioare și parteneri mândri ai brandurilor de renume mondial.