Fototapet - Komar STAR WARS Darth Vader Collage

1 punct În sistemul de fidelitate


Tapetele reprezintă un element important în camera copiilor, deoarece, ele creaază un aspect nou, proaspăt și dezvoltă imaginația copiilor. Tapetul de hârtie Komar STAR WARS Darth Vader Collage de la marca Komar va fi cu siguranță alegerea corectă. Tapetele pe hârtie sunt o alegere potrivită în camera copiilor, datorită prețului accesibil. Și în același timp suportă bine, desenele și picturile micilor artiști. Mai mult >>
Producător: Komar. Codul: 8-482 Categorii: Tapet Star Wars

258 RON Cu TVA

Produse alternative 0

Komar

Marca germană Komar fondată în anul 1967 este unul dintre cei mai importanți producători de tapete și fototapete din lume. Scopul lor este, după cum o spun chiar ei, acela de a le oferi clienților, tapete, care îi vor ajuta să decoreze într-un mod original și atractiv, cel mai important loc din lume – casa lor.

Faptul, că tapetele provin din Germania se cunoaște la prima vedere (și atingere), datorită calității lor premium și a acuității imprimeului. Alegeți dintre cele peste 300 de tapete care ilustrează printre altele, motivele preferate din atelierele Marvel, Disney, sau National Geographic.

Parametri

Categorie
Fototapete pentru copii, Fototapety, Fototapete pe perete, Pentru copii
Culoare
Alb Negru Gri Rosu Roz Mov Albastru multe culori
Tematică
Disney, benzi desenate, pentru copii, pentru adolescenți, univers
Material
Hârtie tapet
Marime
368x254 cm
Catalog
Disney + Star Wars Edition 2

Articole

Instrucțiuni pentru lipirea fototapetului pe perete

Dacă v-ați hotărât să lipiți fototapetul pe perete, singuri, cu forțe proprii, atunci vă vor fi de ajutor aceste instrucțiuni. Tapetele noastre sunt realizate din materiale care îndeplinesc cele mai înalte standarde mondiale, iar lipirea este foarte ușoară. La finlul articolului găsiți și posibilitatea de printare a instrucțiunilor.