1 punct În sistemul de fidelitate

Acest tapet unic, de tip Vlies Komar Provence va fi o schimbare bine venită, Care va trezi la viață înteriorul locuinței dvs. Dacă urmăriți noile tendințe din domeniul decorării interioarelor, acest fototapet nu poate lipsi din locuința dvs. Acest tip de tapet este conceput pentru a fi lipit pe perete, iar aplicarea este foarte simplă și rapidă. Mai mult de atât 100% vlies permite circulația aerului, permițând, în felul acesta, pereților să respire. Mai mult

Producător: Komar Codul: XXL4-036

Produsul nu mai este disponibil

Produs de substituţie

Produse alternative

Komar

Marca germană Komar fondată în anul 1967 este unul dintre cei mai importanți producători de tapete și fototapete din lume. Scopul lor este, după cum o spun chiar ei, acela de a le oferi clienților, tapete, care îi vor ajuta să decoreze într-un mod original și atractiv, cel mai important loc din lume – casa lor.

Faptul, că tapetele provin din Germania se cunoaște la prima vedere (și atingere), datorită calității lor premium și a acuității imprimeului. Alegeți dintre cele peste 300 de tapete care ilustrează printre altele, motivele preferate din atelierele Marvel, Disney, sau National Geographic.

Parametri

Categorie Fototapety, Fototapete pe perete
Hlavní barva Fialová
Culoare AlbRozMov
Tematică Franţa, peisaj, flori, lavandă, cer, camp, plante, natură
Material Tapet nețesute
Marime (lățime x înălțime) 368x248 cm
Catalog Scenics Edition 2, Imagine Edition 2 F&T

Articole

Instrucțiuni pentru lipirea fototapetului pe perete

Dacă v-ați hotărât să lipiți fototapetul pe perete, singuri, cu forțe proprii, atunci vă vor fi de ajutor aceste instrucțiuni. Tapetele noastre sunt realizate din materiale care îndeplinesc cele mai înalte standarde mondiale, iar lipirea este foarte ușoară. La finlul articolului găsiți și posibilitatea de printare a instrucțiunilor.

Transport gratuit

Transport gratuit

Transport gratuit pentru peste 400 RON. Vom livra mărfurile prin intermediul următorilor transportatori: Coletaria, FAN Courier, Cargus sau DPD

Banii inapoi garantat

Banii inapoi garantat

Aveți dreptul de a anula și returna comanda în termen de 30 de zile și fără nicio justificare.

O gamă largă de produse

O gamă largă de produse

Există mai mult de 10.000 de produse din oferta noastră. Suntem producători de decorațiuni interioare și parteneri mândri ai brandurilor de renume mondial.