Fototapet - Komar Frozen Forest

1 punct În sistemul de fidelitate


Oferiți-i interiorului locuinței dvs un aspect nou și proaspăt, cu ajutorul acestui tapet original pe suport de hârtie Komar Frozen Forest. Niciodată nu este prea târziu pentru o schimbare, iar acest tapet este fără îndoială un pas în direcția corectă. Tapetele pe suport de hârtie sunt o alegere perfectă pentru dormitor sau living, iar adtorită prețului lor accesibil le puteți schimba cât de des doriți. Mai mult >>
Producător: Komar. Codul: 8-499 Categorii:

258 RON Cu TVA

Produse alternative 0

Komar

Marca germană Komar fondată în anul 1967 este unul dintre cei mai importanți producători de tapete și fototapete din lume. Scopul lor este, după cum o spun chiar ei, acela de a le oferi clienților, tapete, care îi vor ajuta să decoreze într-un mod original și atractiv, cel mai important loc din lume – casa lor.

Faptul, că tapetele provin din Germania se cunoaște la prima vedere (și atingere), datorită calității lor premium și a acuității imprimeului. Alegeți dintre cele peste 300 de tapete care ilustrează printre altele, motivele preferate din atelierele Marvel, Disney, sau National Geographic.

Parametri

Categorie
Fototapety, Fototapete pe perete, Pentru copii
Culoare
Alb Gri Roz Mov Albastru
Tematică
Disney, pădure, pentru copii, copaci, iarnă
Material
Hârtie tapet
Marime
368x254 cm

Articole

Instrucțiuni pentru lipirea fototapetului pe perete

Dacă v-ați hotărât să lipiți fototapetul pe perete, singuri, cu forțe proprii, atunci vă vor fi de ajutor aceste instrucțiuni. Tapetele noastre sunt realizate din materiale care îndeplinesc cele mai înalte standarde mondiale, iar lipirea este foarte ușoară. La finlul articolului găsiți și posibilitatea de printare a instrucțiunilor.