Fototapet - Care Bears Heart - Varianta tapetului: Tapet nețesute - 254x184 cm

Adeziv GRATUIT

1 punct În sistemul de fidelitate


Camera copiilor este o sursă de distracție nesfârșită și fantezie. De aceea, copiii vor îndrăgi fototapetul cu motiv pentru copii Care Bears Heart. Cu ajutorul tapetului pentru copii de la GLIX, camera poate fi transformată într-o junglă, o lume subacvatică, o poveste Disney, un zgârie-nori cu Spiderman, dar și un cer plin de nori, pe care copilul o va aprecia. Pentru cei mari sunt disponibile fototapetele, cu artă stradală și graffiti. Mai mult >>
Producător: GLIX. Codul: 507V4 Categorii: Tapete pentru copii

378 RON Cu TVA

Rafinare selecție de produse.

ks

Căutați un tapet de culoare diferită?

Tapet alb Tapet galben Tapet roz Tapet roșu Tapet violet Tapet albastru Tapet verde Tapet auriu Tapet maro Tapet bej Tapet gri Tapet negru-alb Tapet negru

Logo GLIX

Fototapet - Care Bears Heart

Tapetul vlies pentru perete de la GLIX este fabricat dintr-un amestec de fibre textile și hârtie specială, cu o greutate de 130g / m2. Comparat, cu tapeturile clasice de hârtie, are câteva avantaje.

  • Tapetul vlies acoperă imperfecțiunile mici ale peretelui, creează un strat de izolație termică și permite pereților să respire.
  • Imprimeul digital din latex, la rezoluția maximă, garantează saturația și consistența culorii și creează, în același timp, un strat de protecție.
  • Tapetul este respirabil, ceea ce împiedică formarea mucegaiului, de aceea este potrivit și pentru persoanele care suferă de alergii.
  • Materialul este durabil, rezistent, nu se întinde atunci când este lipit și nu își pierde frumusețea.
  • Are proprietății de izolare termică dorite.

Unde puteți lipi tapetul vlies?

Fototapet - Care Bears Hearteste potrivit pentru orice cameră, în care nu va fi expus la umiditate ridicată. Pentru baie recomandăm tapeturile de vinil.

Datorită aderenței mari a tapetului, îl puteți lipi, cu ușurință pe orice fel de perete, gips-carton, beton / panou, ghips sau plăci din lemn.

Lipirea tapetului vlies

Lipirea tapetului vlies este simplă și se face folosind lipici pentru tapet, care se aplică numai pe perete. În comparație cu tapetul de hârtie, tapetul vlies nu trebuie mutat și umezit, de aceea îl puteți lipi în câteva minute.

  1. Aplicați un strat subțire de adeziv, într-un mod egal, pe peretele uscat.
  2. După aplicarea adezivului, lipiți banda de tapet de sus în jos.
  3. Treptat adăugați, celelalte benzi de tapet.
  4. Îndepărtați neregularitățile și bulele, cu o cârpă, spre lateral.

Consultați instrucțiunile detaliate pentru lipirea tapetului..

Adezivul este inclus. . Alte accesorii pentru lipire trebuie achiziționate separat.

Parametri

Categorie
Fototapety, Pentru copii
Culoare
Galben Roz Albastru Verde
Tematică
stele, urs, lună, pentru copii, inimă
Material
Premium tapet nețesute 130g/m2, Papírová tapeta BlueBack
Marime
206x275 cm, 208x146 cm, 250x104 cm, 254x184 cm, 312x219 cm, 368x254 cm, 416x254 cm
Suprafaţă
Lucios, Neted

Articole

Instrucțiuni pentru lipirea fototapetului pe perete

Dacă v-ați hotărât să lipiți fototapetul pe perete, singuri, cu forțe proprii, atunci vă vor fi de ajutor aceste instrucțiuni. Tapetele noastre sunt realizate din materiale care îndeplinesc cele mai înalte standarde mondiale, iar lipirea este foarte ușoară. La finlul articolului găsiți și posibilitatea de printare a instrucțiunilor.