Fototapet - Animal Alphabet - Marime: 300x240 cm, Suprafaţă: Lucios

-50% Nou Reducere

1 punct În sistemul de fidelitate


Creați un perete extraordinar în orice încăpere cu fototapetul Animal Alphabet de la marca engleză ohpopsi. Tapetele moderne de la ohpopsi aduc o adiere proaspătă în categoria decorațiunilor interioare creând în acest fel încăperi cu un simț dezvoltat al designului. Fototapetul Animal Alphabet se livrează în role cu lățimea de 50 cm și puteți alege din două dimensiuni disponibile. Dimensiunea de 300x240 cm este formată din șase benzi cu lungimea de 240 cm, iar dimensiunea de 350x280 cm este formată din șapte benzi cu lungimea de 280 cm. Fototapetele ohpopsi sunt propuse și fabricate în Anglia. Mai mult >>
Producător: ohpopsi. Codul: WALS0268 Categorii: Tapete pentru copii

219 RON Cu TVA Preţul iniţial 438 RON, Economisiţi 50% (219 RON)

Rafinare selecție de produse.

În stoc Comenzile primite după ora 15:00 sunt livrate în următoarea zi lucrătoare
ks

Produse alternative 0

ohpopsi logo

În toată Anglia, nu găsiți o marcă producătoare de tapete, mai ambițioasă, mai pasionată și mai mândră de ceea ce face. Iar ceea ce face, face cu siguranță foarte bine. De la studio de design, utilizarea celor mai moderne aparate pentru imprimare, până la serviciile de control și expediere- toate acestea se desfășoară în inima Marii Britanii, mai concret, în orașul Altrincham, în apropiere de Manchester. Viziunea acestei mărci, este transformarea încăperilor obișnuite în locuri unice și originale, în care oricine va rămâne mut de uimire. Și reușesc să facă lucrul acesta de peste 20 de ani. Convingeți-vă singuri.

Parametri

Categorie
Fototapety, Fototapete pe perete
Culoare
Alb Albastru multe culori
Tematică
leu, păsări, scrisori, pește, elefanți, bufniță, girafe, animale
Material
Tapet nețesute
Marime
300x240 cm, 350x280 cm
Suprafaţă
Lucios, Neted

Articole

Instrucțiuni pentru lipirea fototapetului pe perete

Dacă v-ați hotărât să lipiți fototapetul pe perete, singuri, cu forțe proprii, atunci vă vor fi de ajutor aceste instrucțiuni. Tapetele noastre sunt realizate din materiale care îndeplinesc cele mai înalte standarde mondiale, iar lipirea este foarte ușoară. La finlul articolului găsiți și posibilitatea de printare a instrucțiunilor.