Mai multe variații de culoare Acțiune preţ -5%
Autocolant de înaltă calitate fără margini translucide

Vă doriți un laptop cu stil? Stickerul ingenios și original completează neconvențional laptopul dvs. Apple Macbook Air/Pro/Retina 13/15/17. Încercați stickerele pentru laptop, care sunt o metodă accesibilă, dar foarte eficientă, pentru a vă distinge de ceilalți. Mai mult

Producător: GLIX Codul: P00918

36 RON Cu TVA
Preţul iniţial 38 RON, Economisiţi 5% (2 RON)
Rafinare selecție de produse.
Varianta nu există

Produse alternative

Benefit autocolante
Autocolante de perete sunt una dintre cele mai ușoare și mai frumoase modalități de a înfrumuseța orice cameră din casă, cafenea, restaurant sau birou în câteva minute. Autocolantele noastre pot fi lipite pe perete - tencuial netedă și grosieră, suprafețe din lemn, sticlă, oglinzi sau plăci ceramice.
Varietate mare de dimensiuni, o gamă largă de nuanțe, culori și prezentare, material de calitate cu durată lungă de viață, acestea sunt caracteristicile autocolantelor noastre. Achiziționați decorațiuni interesante pentru pereții locuinței dvs și schimbați design-ul interiorului casei dvs după dispoziția pe care o aveți pe moment. Cu autocolantele noastre de perete, acest lucru este ușor și posibil.
Pentru a produce autocolante folosim folie de vinil de la producătorul german Oracal. Aceste folii sunt special concepute pentru decorarea pereților interiori.

Parametri

Culoare Negru
Tematică amăgire, lună, siluetă, Apple
Material Samolepící vinylová fólie

Articole

Transport gratuit

Transport gratuit

Transport gratuit pentru peste 400 RON. Vom livra mărfurile prin intermediul următorilor transportatori: Coletaria, FAN Courier, Cargus sau DPD

Banii inapoi garantat

Banii inapoi garantat

Aveți dreptul de a anula și returna comanda în termen de 30 de zile și fără nicio justificare.

O gamă largă de produse

O gamă largă de produse

Există mai mult de 10.000 de produse din oferta noastră. Suntem producători de decorațiuni interioare și parteneri mândri ai brandurilor de renume mondial.