Decorative squares II. - autocolant de perete - Culoare: Verde deschis, Marime: 2 x 30 x 30 cm

Autocolant de înaltă calitate fără margini translucide


Vă doriți un interior elegant? Autocolantul inovator și original de perete "Decorative squares II. " va desăvârși interiorul dvs. într-un mod neconvențional. Încercați autocolante de perete, care sunt o metodă accesibilă și în același timp foarte eficientă de a avea un interior diferit de ceilalți. Cu autocolantele noastre de perete, veți avea un design original al pereților dvs. în câteva minute și veți crea un mediu confortabil în care vă veți simți foarte bine. Mai mult >>
Producător: GLIX. Codul: P00415-73 Categorii: Autocolante pentru perete

70 RON Cu TVA

Rafinare selecție de produse. Dimensiuni (lățime x înălțime)
Gri Galben Rosu deschis Roz Mov Albastru Verde deschis Maro

ks
Benefit autocolante
Autocolante de perete sunt una dintre cele mai ușoare și mai frumoase modalități de a înfrumuseța orice cameră din casă, cafenea, restaurant sau birou în câteva minute. Autocolantele noastre pot fi lipite pe perete - tencuial netedă și grosieră, suprafețe din lemn, sticlă, oglinzi sau plăci ceramice.
Varietate mare de dimensiuni, o gamă largă de nuanțe, culori și prezentare, material de calitate cu durată lungă de viață, acestea sunt caracteristicile autocolantelor noastre. Achiziționați decorațiuni interesante pentru pereții locuinței dvs și schimbați design-ul interiorului casei dvs după dispoziția pe care o aveți pe moment. Cu autocolantele noastre de perete, acest lucru este ușor și posibil.
Pentru a produce autocolante folosim folie de vinil de la producătorul german Oracal. Aceste folii sunt special concepute pentru decorarea pereților interiori.

Parametri

Categorie
autocolante de perete
Culoare
Alb Negru Gri Galben strălucitor Galben auriu Galben Galben deschis Galben sulf Rosu închis Rosu Rosu deschis Portocaliu rosiatic Portocaliu Pastel portocaliu Světle oranžová Vânătă Roz Mov liliac Roz deschis Albastru închis Royal albastru Albastru Albastru gențiană Azure albastru Albastru deschis Ice blue Turcoaz Verde inchis Verde Verde deschis Verde lime Maro Maro deschis Gri inchis Gri argintiu Aur Negru și roșu Negru și violet Negru și maro Negru și albastru Negru și portocaliu Negru și roz Negru și gri Negru și verde Negru și galben Roșu și albastru Roșu și verde Albastru și verde Gri și negru Gri și roșu Gri și galben Gri și roz Gri și violet Gri și albastru Gri și verde Gri și maro Maro și roz Roz și albastru Verde și roz Galben și albastru multe culori
Material
Vinil adeziv
Marime
2 x 30 x 30 cm, 2 x 50 x 50 cm, 2 x 75 x 75 cm

Aveţi întrebări?

Contactaţi-ne!