Decor de perete - cap de cerb negru

Transport gratuit

2 puncte În sistemul de fidelitate


Arthouse Combinația dintre arta clasică și cea modernă poate fi observată în decorul de perete, cap de cerb, împodobit cu mai multe nuanțe de culori dintre cele mai strălucitoare. Design-ul Diamant este perfect pentru o locuință modernă, pe care o va ridica la un alt nivel de lux și grandoare. Dimensiuni: 35x23x50 cm. Iubitorii de animale vor fi încântați de acest cerb negru, stilat, care le prima vedere nu sperie, ba din contră, vrăjește și fascinează. Această piesă decorativă deosebită este ideală pentru o locuință modernă,căreia îi place arta dar totuși înaintează odată cu timpul. Aspectul de diamant, luiminează întreaga încăpere iar dvs vă veți simți ca într-un basm. Mai mult >>
Producător: Arthouse. Codul: 008195 Categorii:

598 RON Cu TVA

Produse alternative 8

Arthouse Glitterati

Luminați încăperile locunței dvs cu minunata colecție Gliteratti de la Arthouse, plină de strălucire. O colecție orbitoare care se evidențiază prin motive moderne, elegante și figuri geometrice deosebite. Aceasta va oferi interiorului locuinței dvs o notă de lux și originalitate. Alegeți din 18 nuanțe, de la crem deschis până la nuanțe închise și intense, potrivite pentru orice încăpere a locuinței dvs, în care vor crea o atmosferă unică și luminată.

Compania Arthouse din Manchester, înființată în anul 2000, este de mai mulți ani unul dintre liderii pieței engleze. Este unul dintre cei mai importanți furnizori de decorațiuni interioare, axat mai ales pe tapet. Alte produse la fel de importante furnizate de către aceștia, sunt: paravane, oglinzi, perne și ceasuri. Arthouse ține pasul cu timpul, așa că se inspiră din tendințele actuale, personalizându-și colecțiile în funcție de acestea. Suntem mândri să fim parteneri ai acestei companii și suntem bucuroși că vă putem oferi decorațiuni, care prin luxul și calitatea lor depășesc așteptările dvs.

Parametri

Categorie
Decoratiuni de perete, Decoratiuni suspendate
Culoare
Negru Metalic
Tematică
luciu
Marime
35x23x50 cm
Colectie
Glitterati