1 punct În sistemul de fidelitate

Calitate premium, design original și motiv care domină în prezent lumea decorului interior de interior. Toate acestea caracterizează aceast tablou excepțional "Dandelion'S Interior" de la brandul Caro. Crează o atmosferă în care, tu și toată familia ta, vă veți simți confortabil și plini de o energie pozitivă. Mai mult

Producător: CARO Codul: 10135-44

Produsul nu mai este disponibil

Produs de substituţie

Caro logo
CARO este un grup de oameni creativi care au început călătoria lor artistică cu aproximativ 25 de ani în urmă și sunt acum unul dintre cei mai mari producători de decorațiuni din Europa. La toate decorațiunile făcute de ei, folosesc materiale de calitate premium. Datorită celor mai recente tehnologii împing standardele de calitate la cele mai înalte valori.
Deco Panel - Dandelion'S Interior este imprimat pe hârtie de 200g / m2, care este lipită pe o placă de fibre și atașată de un cadru MDF.
Tabloul este imprimat și pe lateral, creând un efect plastic care conferă interiorului un aspect complet nou.
Este o formă clasică de design interior. Deco Panel - Dandelion'S Interior este o decorație frumoasă de perete, dar poate fi așezată cu ușurință și pe un raft sau pe podea împroptit de un perete.

Deco Panel - Dandelion'S Interior

Parametri

Categorie Panouri Deco
Culoare AlbBej
Tematică flori, păpădia
Material Placă HDF, Placa MDF Gros. 1,5 cm, Satin hârtie 200g/m2
Tip de imagine o parte
Transport gratuit

Transport gratuit

Transport gratuit pentru peste 400 RON. Vom livra mărfurile prin intermediul următorilor transportatori: Coletaria, FAN Courier, Cargus sau DPD

Banii inapoi garantat

Banii inapoi garantat

Aveți dreptul de a anula și returna comanda în termen de 30 de zile și fără nicio justificare.

O gamă largă de produse

O gamă largă de produse

Există mai mult de 10.000 de produse din oferta noastră. Suntem producători de decorațiuni interioare și parteneri mândri ai brandurilor de renume mondial.