Acțiune preţ -20% Reducere

Nu este nimic mai bun decât combinarea dintre partea practică cu un aspect estetic frumos. Rezultatul unei astfel de combinații este ceasul elegant CARO Two Ostriches care aduce decorațiunile interioare la un nivel complet nou. Ceasurile obișnuite și plictisitoare aparțin deja trecutului. Datorită sticlei, întreținerea ceasului este ușoară - doar se șterge din când în când cu o cârpă. Bateria 1xAA nu este inclusă. Mai mult

Producător: CARO Codul: 14200-V

94 RON Cu TVA
Preţul iniţial 118 RON, Economisiţi 20% (24 RON)
Varianta nu există

În stoc - Comenzile primite după ora 15:00 sunt livrate în următoarea zi lucrătoare
ks
Caro logo
CARO este un grup de oameni creativi, care și-au început călătoria artistică în urmă cu aproximativ 25 de ani, iar la momentul actual sun unul dintre cei mai mari producători de decorațiuni interioare din Europa. La fabricarea tuturor decorațiunilor sunt folosite doar materiale de cea mai înaltă calitate. Datorită tehnologiei moderne, standardele de calitate sunt aduse la cele mai înalte cote.
Ceas de perete - Two Ostriches sú vytlačené na saténový papier, ktorý je nalepený na drevený rám.
este imprimat pe hârtie satinată care este lipită pe un cadru din lemn. Ceasul CARO este disponibil în mai multe dimensiuni. Ceasul este gata de atârnare, are un cârlig atașat la spate.
Este o formă clasică de design interior. Ceas de perete - Two Ostriches este o decorație frumoasă care, poate fi atârnată cu ușurință pe perete.

Ceas de perete - Two Ostriches

Parametri

Categorie Decoratiuni, Decoratiuni de perete, Hodiny
Culoare Maro
Tematică păsări, animale
Material Satin hârtie 200g/m2, Placă HDF, Placa MDF Gros. 1,5 cm
Transport gratuit

Transport gratuit

Transport gratuit pentru peste 400 RON. Vom livra mărfurile prin intermediul următorilor transportatori: Coletaria, FAN Courier, Cargus sau DPD

Banii inapoi garantat

Banii inapoi garantat

Aveți dreptul de a anula și returna comanda în termen de 30 de zile și fără nicio justificare.

O gamă largă de produse

O gamă largă de produse

Există mai mult de 10.000 de produse din oferta noastră. Suntem producători de decorațiuni interioare și parteneri mândri ai brandurilor de renume mondial.