Ceas de perete - A Pair Of Flamingos 2

Nu este nimic mai bun decât combinarea dintre partea practică cu un aspect estetic frumos. Rezultatul unei astfel de combinații este ceasul elegant CARO A Pair Of Flamingos 2 care aduce decorațiunile interioare la un nivel complet nou. Ceasurile obișnuite și plictisitoare aparțin deja trecutului. Datorită sticlei, întreținerea ceasului este ușoară - doar se șterge din când în când cu o cârpă. Bateria 1xAA nu este inclusă. Mai mult >>
Producător: CARO. Codul: 14204 Categorii: Ceas & Ceasuri Alarma

118 RON Cu TVA

Rafinare selecție de produse.

ks
Caro logo
CARO este un grup de oameni creativi, care și-au început călătoria artistică în urmă cu aproximativ 25 de ani, iar la momentul actual sun unul dintre cei mai mari producători de decorațiuni interioare din Europa. La fabricarea tuturor decorațiunilor sunt folosite doar materiale de cea mai înaltă calitate. Datorită tehnologiei moderne, standardele de calitate sunt aduse la cele mai înalte cote.
Ceas de perete - A Pair Of Flamingos 2 sú vytlačené na saténový papier, ktorý je nalepený na drevený rám.
este imprimat pe hârtie satinată care este lipită pe un cadru din lemn. Ceasul CARO este disponibil în mai multe dimensiuni. Ceasul este gata de atârnare, are un cârlig atașat la spate.
Este o formă clasică de design interior. Ceas de perete - A Pair Of Flamingos 2 este o decorație frumoasă care, poate fi atârnată cu ușurință pe perete.

Ceas de perete - A Pair Of Flamingos 2

]]>

Parametri

Categorie
Decoratiuni, Decoratiuni de perete, Hodiny
Culoare
Alb Gri Rosu Albastru
Tematică
flamingo, păsări, animale
Material
Satin hârtie 200g/m2, Placă HDF, Placa MDF Gros. 1,5 cm