star 1 star 2 star 3 star 4 star 5 (3)Rating value is 5 of 5
Mai multe variații de culoare Acțiune preţ
Autocolant de înaltă calitate fără margini translucide

Vă doriți un interior elegant? Autocolantul inovator și original de perete "Bubbles " va desăvârși interiorul dvs. într-un mod neconvențional. Încercați autocolante de perete, care sunt o metodă accesibilă și în același timp foarte eficientă de a avea un interior diferit de ceilalți. Cu autocolantele noastre de perete, veți avea un design original al pereților dvs. în câteva minute și veți crea un mediu confortabil în care vă veți simți foarte bine. Mai mult

Producător: GLIX Codul: P00409

98 RON Cu TVA
Rafinare selecție de produse.
Varianta nu există
GriRosu deschisPortocaliuRozMovAlbastruVerde deschisMaro

Produse alternative

Benefit autocolante
Autocolante de perete sunt una dintre cele mai ușoare și mai frumoase modalități de a înfrumuseța orice cameră din casă, cafenea, restaurant sau birou în câteva minute. Autocolantele noastre pot fi lipite pe perete - tencuial netedă și grosieră, suprafețe din lemn, sticlă, oglinzi sau plăci ceramice.
Varietate mare de dimensiuni, o gamă largă de nuanțe, culori și prezentare, material de calitate cu durată lungă de viață, acestea sunt caracteristicile autocolantelor noastre. Achiziționați decorațiuni interesante pentru pereții locuinței dvs și schimbați design-ul interiorului casei dvs după dispoziția pe care o aveți pe moment. Cu autocolantele noastre de perete, acest lucru este ușor și posibil.
Pentru a produce autocolante folosim folie de vinil de la producătorul german Oracal. Aceste folii sunt special concepute pentru decorarea pereților interiori.

Parametri

Categorie autocolante de perete
Culoare NegruRosuPortocaliuRozMovAlbastruVerdeMaro
Tematică geometrie, cercuri și roți, bule
Material Vinil adeziv
Marime (lățime x înălțime) 3 x 30 x 45 cm, 3 x 50 x 70 cm
Locație adecvată Camera copiilor, Bucătărie, Camera de zi, Cameră de lucru, Restaurant, Hale și coridoare

Recenzii

star 1 star 2 star 3 star 4 star 5 Rating value is 5 of 5

kvalitní výrobek, spokojenost

nic

V-a fost de folos această recenzie? Da(0) Nu(0)

Articole

Transport gratuit

Transport gratuit

Transport gratuit pentru peste 400 RON. Vom livra mărfurile prin intermediul următorilor transportatori: Coletaria, FAN Courier, Cargus sau DPD

Banii inapoi garantat

Banii inapoi garantat

Aveți dreptul de a anula și returna comanda în termen de 30 de zile și fără nicio justificare.

O gamă largă de produse

O gamă largă de produse

Există mai mult de 10.000 de produse din oferta noastră. Suntem producători de decorațiuni interioare și parteneri mândri ai brandurilor de renume mondial.