Bordur - Princess Frieze

Arthouse A fi o prințesă este visul aproape fiecărei fetițe. Faceți-i fetiței dvs o bucurie cu această bordură roz, cu inimioare și buchețele de flori subtile, care înfățișează viața unei prințese la castel. Bordurile de tapet completează imaginea de ansamblu a încăperii. Pot fi folosite ca un decor decent, ca trecere între două tapete, sau culori diferite. Mai mult >>
Producător: Arthouse. Codul: P618001 Categorii: Tapete pentru copii

158 RON Cu TVA


ks

Produse alternative 0

Eastern Alchemy Arthouse

Cu mare bucurie vă prezentăm colecția Opera fun de la marca engleză Arthouse, distractivă și jucăușă. Această colecție originală este dedicată copiilor, dar și celor, care sunt veșnic tineri cu sufletul și savurează viața din plin. Intrați în lumea culorilor vii și a motivelor extraordinare, care vor îmbogăți interiorul locuinței dvs.

Compania Arthouse din Manchester, înființată în anul 2000, este de mai mulți ani unul dintre liderii pieței engleze. Este unul dintre cei mai importanți furnizori de decorațiuni interioare, axat mai ales pe tapet. Alte produse la fel de importante furnizate de către aceștia, sunt: paravane, oglinzi, perne și ceasuri. Arthouse ține pasul cu timpul, așa că se inspiră din tendințele actuale, personalizându-și colecțiile în funcție de acestea. Suntem mândri să fim parteneri ai acestei companii și suntem bucuroși că vă putem oferi decorațiuni, care prin luxul și calitatea lor depășesc așteptările dvs.

Parametri

Categorie
Bordura, Pentru copii
Hlavní barva
Růžová
Culoare
Alb Roz Roz deschis
Tematică
prințesă, pentru copii, dungi
Material
Bordure de hârtie
Marime
role 23x250 cm
Colectie
Opera Fun