Arthouse

A fi o prințesă este visul aproape fiecărei fetițe. Faceți-i fetiței dvs o bucurie cu această bordură roz, cu inimioare și buchețele de flori subtile, care înfățișează viața unei prințese la castel. Bordurile de tapet completează imaginea de ansamblu a încăperii. Pot fi folosite ca un decor decent, ca trecere între două tapete, sau culori diferite. Mai mult

Producător: Arthouse Codul: 618001

Produsul nu mai este disponibil

Eastern Alchemy Arthouse

Cu mare bucurie vă prezentăm colecția Opera fun de la marca engleză Arthouse, distractivă și jucăușă. Această colecție originală este dedicată copiilor, dar și celor, care sunt veșnic tineri cu sufletul și savurează viața din plin. Intrați în lumea culorilor vii și a motivelor extraordinare, care vor îmbogăți interiorul locuinței dvs.

Compania Arthouse din Manchester, înființată în anul 2000, este de mai mulți ani unul dintre liderii pieței engleze. Este unul dintre cei mai importanți furnizori de decorațiuni interioare, axat mai ales pe tapet. Alte produse la fel de importante furnizate de către aceștia, sunt: paravane, oglinzi, perne și ceasuri. Arthouse ține pasul cu timpul, așa că se inspiră din tendințele actuale, personalizându-și colecțiile în funcție de acestea. Suntem mândri să fim parteneri ai acestei companii și suntem bucuroși că vă putem oferi decorațiuni, care prin luxul și calitatea lor depășesc așteptările dvs.

Parametri

Categorie Bordura, Pentru copii
Hlavní barva Růžová
Culoare AlbRozRoz deschis
Tematică prințesă, pentru copii, dungi
Material Bordure de hârtie
Marime (lățime x înălțime) role 23x250 cm
Colectie Opera Fun
Transport gratuit

Transport gratuit

Transport gratuit pentru peste 400 RON. Vom livra mărfurile prin intermediul următorilor transportatori: Coletaria, FAN Courier, Cargus sau DPD

Banii inapoi garantat

Banii inapoi garantat

Aveți dreptul de a anula și returna comanda în termen de 30 de zile și fără nicio justificare.

O gamă largă de produse

O gamă largă de produse

Există mai mult de 10.000 de produse din oferta noastră. Suntem producători de decorațiuni interioare și parteneri mândri ai brandurilor de renume mondial.