Bordur - Arthouse ABC Frieze

Arthouse Învățare prin joc. Dacă vă identificați cu această scurtă, dar concisă afirmație, această bordură plină de litere din Abecedar va fi completarea ideală în camera copilului dvs. Culorile, animăluțele, aspectul jucăuș vor capta atenția copilului dvs în așa fel încât învățarea va fi doar o joacă. Bordurile de tapet completează imaginea de ansamblu a încăperii. Pot fi folosite ca un decor decent, ca trecere între două tapete, sau culori diferite Mai mult >>
Producător: Arthouse. Codul: P618000 Categorii: Tapete pentru copii

198 RON Cu TVA


ks

Produse alternative 2

Eastern Alchemy Arthouse

Cu mare bucurie vă prezentăm colecția Opera fun de la marca engleză Arthouse, distractivă și jucăușă. Această colecție originală este dedicată copiilor, dar și celor, care sunt veșnic tineri cu sufletul și savurează viața din plin. Intrați în lumea culorilor vii și a motivelor extraordinare, care vor îmbogăți interiorul locuinței dvs.

Compania Arthouse din Manchester, înființată în anul 2000, este de mai mulți ani unul dintre liderii pieței engleze. Este unul dintre cei mai importanți furnizori de decorațiuni interioare, axat mai ales pe tapet. Alte produse la fel de importante furnizate de către aceștia, sunt: paravane, oglinzi, perne și ceasuri. Arthouse ține pasul cu timpul, așa că se inspiră din tendințele actuale, personalizându-și colecțiile în funcție de acestea. Suntem mândri să fim parteneri ai acestei companii și suntem bucuroși că vă putem oferi decorațiuni, care prin luxul și calitatea lor depășesc așteptările dvs.

Parametri

Categorie
Pentru copii, Tapete
Culoare
Alb Rosu Albastru Verde multe culori
Tematică
3D, pentru copii, scrisori
Material
Bordure de hârtie
Marime
rulou 53x1000 cm
Colectie
Opera Fun