Blessed - sticker laptop

Autocolant de înaltă calitate fără margini translucide


Vă doriți un laptop cu stil? Stickerul ingenios și original completează neconvențional laptopul dvs. Apple Macbook Air/Pro/Retina 13/15/17. Încercați stickerele pentru laptop, care sunt o metodă accesibilă, dar foarte eficientă, pentru a vă distinge de ceilalți. Mai mult >>
Producător: GLIX. Codul: P00902 Categorii: Stickere laptop

30 RON Cu TVA

Rafinare selecție de produse.

ks

Produse alternative 0

Benefit autocolante
Autocolante de perete sunt una dintre cele mai ușoare și mai frumoase modalități de a înfrumuseța orice cameră din casă, cafenea, restaurant sau birou în câteva minute. Autocolantele noastre pot fi lipite pe perete - tencuial netedă și grosieră, suprafețe din lemn, sticlă, oglinzi sau plăci ceramice.
Varietate mare de dimensiuni, o gamă largă de nuanțe, culori și prezentare, material de calitate cu durată lungă de viață, acestea sunt caracteristicile autocolantelor noastre. Achiziționați decorațiuni interesante pentru pereții locuinței dvs și schimbați design-ul interiorului casei dvs după dispoziția pe care o aveți pe moment. Cu autocolantele noastre de perete, acest lucru este ușor și posibil.
Pentru a produce autocolante folosim folie de vinil de la producătorul german Oracal. Aceste folii sunt special concepute pentru decorarea pereților interiori.

Parametri

Culoare
Negru
Tematică
inscripții, Apple
Material
Samolepící vinylová fólie

Articole