Bear - autocolant de perete

Mai multe variații de culoare

Autocolant de înaltă calitate fără margini translucide


Vă doriți un interior elegant? Autocolantul inovator și original de perete "Bear" va desăvârși interiorul dvs. într-un mod neconvențional. Încercați autocolante de perete, care sunt o metodă accesibilă și în același timp foarte eficientă de a avea un interior diferit de ceilalți. Cu autocolantele noastre de perete, veți avea un design original al pereților dvs. în câteva minute și veți crea un mediu confortabil în care vă veți simți foarte bine. Mai mult >>
Producător: GLIX. Codul: P00928 Categorii: Stickere decorative

70 RON Cu TVA

Rafinare selecție de produse.
Alb Negru Gri Galben Rosu Portocaliu Roz Mov Albastru Verde Maro

ks

Produse alternative 8

Benefit autocolante
Autocolante de perete sunt una dintre cele mai ușoare și mai frumoase modalități de a înfrumuseța orice cameră din casă, cafenea, restaurant sau birou în câteva minute. Autocolantele noastre pot fi lipite pe perete - tencuial netedă și grosieră, suprafețe din lemn, sticlă, oglinzi sau plăci ceramice.
Varietate mare de dimensiuni, o gamă largă de nuanțe, culori și prezentare, material de calitate cu durată lungă de viață, acestea sunt caracteristicile autocolantelor noastre. Achiziționați decorațiuni interesante pentru pereții locuinței dvs și schimbați design-ul interiorului casei dvs după dispoziția pe care o aveți pe moment. Cu autocolantele noastre de perete, acest lucru este ușor și posibil.
Pentru a produce autocolante folosim folie de vinil de la producătorul german Oracal. Aceste folii sunt special concepute pentru decorarea pereților interiori.

Parametri

Categorie
autocolante de perete
Culoare
Alb Negru Gri Galben Rosu Portocaliu Roz Mov Albastru Verde Maro
Tematică
geometric, urs, animale, geometrické obrazce
Material
Vinil adeziv
Marime (lățime x înălțime)
50x30 cm, 75x45 cm, 100x60 cm
Locație adecvată
Bar, Camera copiilor, Cafenea, Camera de zi, Camera pentru adolescenți, Cameră de lucru, Sală, Hale și coridoare, Spații comerciale

Articole