Adeziv pentru tapet

(46)

Sfatul nostru! Adeziv GRATUIT


Mod de utilizare: un plic (aprox. 50 g) la 1 litru de apă rece. Așteptați 10-15 minute până la îngroșarea adezivului. Acoperă până la 5 metri pătrați. Mai mult >>
Producător: Bimago. Codul: PBA2-acc_glue199 Categorii:

14 RON Cu TVA

Un pliculeț de adeziv este suficient pentru o suprafață de 5m². De exemplu, dacă cumpărați un tapet de 400 x 280 cm, veți avea nevoie de 3 pachete de adeziv.

Cum se prepară adezivul pentru tapete

Se amestecă adezivul într-o găleată sau într-un recipient mai mare cu 1 litru de apă călduță, se așteaptă 15 minute până când adezivul se îngroașă. Înainte de aplicarea adezivului pe perete, se recomandă să amestecați adezivul din nou.

Instrucțiuni scurte despre aplicarea tapetelor

Dacă aveți pregătită suprafața și adezivul, aplicați adezivul pe tapet în mod uniform folosind o rolă pentru tapete sau o perie pentru tapete. Atunci când aplicați tapetul pe perete, vă recomandăm să folosiți o linie de plumb sau un șnur cu un obiect mai greu pentru a evita lipirea oblică a tapetului, astfel încât designul fâșiilor de tapet să fie unit perfect.

Folosiți o perie de tapete pentru apăsarea tapetului pe perete. Folosind peria veți preveni apariția bulele de aer. Cu toate acestea, dacă apar nereguli sau bule, le puteți nivela cu o spatulă. Dacă tapetul se extinde dincolo de tavan sau de sol, îndepărtați-l cu un cutter. Dacă nu aveți niciunul dintre produsele de mai sus, vă recomandăm să cumpărați setul de accesorii pentru tapet.

Citiți instrucțiuni detaliate despre modul de tapetare.

Cum se depozitează adezivul pentru tapete

Depozitați recipientele cu adeziv bine închise. Nu depozitați în aer liber. Depozitați adezivul pentru tapet în loc uscat și ferit de umiditatea.

Parametri

Categorie
Fototapety

Recenzii

snadno a rychle se nanáší a dobře drží

V-a fost de folos această recenzie? Da (0) Nu (0)

Următorul

Articole

Instrucțiuni pentru lipirea fototapetului pe perete

Dacă v-ați hotărât să lipiți fototapetul pe perete, singuri, cu forțe proprii, atunci vă vor fi de ajutor aceste instrucțiuni. Tapetele noastre sunt realizate din materiale care îndeplinesc cele mai înalte standarde mondiale, iar lipirea este foarte ușoară. La finlul articolului găsiți și posibilitatea de printare a instrucțiunilor.