399ile - Arthouse Tondo Silver

Nou

3 puncte În sistemul de fidelitate


Arthouse Oglinzile inspirate din cele mai îndrăgite colecții ale companiei Arthouse vor aduce interiorul locuinței dvs la perfecțiune. Aveți posibilitatea de a alege dintre diferite forme și culori, care se potrivesc mai ales cu nuanțele naturale. Oglinzile nu mai sunt de mult considerate a fi doar un element funcțional, din contră în ultima perioadă vorbim despre ele ca fiind obiecte decorative extrem de căutate, capabile să transforme și să lumineaze orice încăpere. Mai mult >>
Producător: Arthouse. Codul: 008289 Categorii: Oglinzi

798 RON Cu TVA

Produse alternative 5

Arthouse Glitterati

Luminați încăperile locunței dvs cu minunata colecție Gliteratti de la Arthouse, plină de strălucire. O colecție orbitoare care se evidențiază prin motive moderne, elegante și figuri geometrice deosebite. Aceasta va oferi interiorului locuinței dvs o notă de lux și originalitate. Alegeți din 18 nuanțe, de la crem deschis până la nuanțe închise și intense, potrivite pentru orice încăpere a locuinței dvs, în care vor crea o atmosferă unică și luminată.

Compania Arthouse din Manchester, înființată în anul 2000, este de mai mulți ani unul dintre liderii pieței engleze. Este unul dintre cei mai importanți furnizori de decorațiuni interioare, axat mai ales pe tapet. Alte produse la fel de importante furnizate de către aceștia, sunt: paravane, oglinzi, perne și ceasuri. Arthouse ține pasul cu timpul, așa că se inspiră din tendințele actuale, personalizându-și colecțiile în funcție de acestea. Suntem mândri să fim parteneri ai acestei companii și suntem bucuroși că vă putem oferi decorațiuni, care prin luxul și calitatea lor depășesc așteptările dvs.

Parametri

Categorie
Decoratiuni, Oglinzi
Culoare
argint
Tematică
luciu, oglindă
Marime (lățime x înălțime)
65x65x4 cm
Colectie
Glitterati