OFERTA SĂPTĂMÂNII

Am pregătit pentru Dvs. un Catalog sătămânal plin de reduceri, producători noi, produse originale sau noutăți din lumea decorațiunilor interioare. Acțiunile de recucere se vor referi cel mai des la intreaga gamă de produse, deci veți avea real din ce să alegeți.

Fiecare Catalog săptămânal este îngrădit în timp, durata este de luni până duminică, deci decideți cât mai repede posibil:-)

În această săptămână puteți profita de reducerea de 20% la toate tablourile pe pâză din 5 piese. Puteți alege din mai mult de 500 de modele diferite - de la abstract și 3D, până la clasice cu flori sau natură, chiar pană la motivele cu renumitele orașe și amintiri care vă leagă. Pentru vizionare rapidă folosiți filtrul pe care-l găsiți în partea stângă a paginii.

Transport gratuit

Transport gratuit

Transport gratuit pentru peste 400 RON. Vom livra mărfurile prin intermediul următorilor transportatori: Coletaria, FAN Courier, Cargus sau DPD

Banii inapoi garantat

Banii inapoi garantat

Aveți dreptul de a anula și returna comanda în termen de 30 de zile și fără nicio justificare.

O gamă largă de produse

O gamă largă de produse

Există mai mult de 10.000 de produse din oferta noastră. Suntem producători de decorațiuni interioare și parteneri mândri ai brandurilor de renume mondial.